Doorgaan naar hoofdcontent

Verjaardagen???

Nou ik wilde er een heel verhaal bij zetten en alles op volgorde maar er iets mis en kan de foto's niet verplaatsen.... Dus dan maar even zo! :D
Afgelopen zaterdag bij Judith geweest met dé meiden! Was erg gezellig maar nauwelijks iets gedaan! hihih wist ik al van te voren! Wel een super leuke lift lo gezien van Judith en die heb ik thuis afgemaakt, is die: Wij samen.

Ik wist dat we in juni en juli veel verjaardagen hebben, maar zoveel?!? Hihih had me voorgenomen om bijna iedereen een zelfgemaakte kaart te sturen maar dan is het wel handig als je een voorraadje hebt! Nou ben er bijna geloof ik en kaartjes maken vind ik ook wel even lekker om te doen!

Ohja, morgen om 12 uur is het hier: VAKANTIE!!!!! We hebben er allemaal erg veel zin in!!!

De volgende keer weer een 'kloppende' blog!
Iedereen vast een fijn weekend en een hele fijne vakantie!!!!

Reacties

Jol@nd@ zei…
wat heb je super leuke layouts en kaartjes gemaakt! Helemaal super!!!

Groetjes Jolanda
Lean zei…
HHEEE ben je je eigen kaarten fabriekje begonnen..hihihi ze zijn heel leuk geworden.Je Lay-outs vind ik GEWELDIG.Heerlijk vakantie een lekker JOEPIE gevoel.
gr,Lean
Jackie zei…
zucht, jullie ook al vakantie... (lekker, geniet er van)

Je layouts vind ik echt suoer..
en die kaartjes, zijn te schattig...
Arine zei…
Geweldige werkstukken allemaal. Hier ook straks om 12 uur vakantie; zalig!!!!
En dat we maar veel mogen frutselen in de vakantie.
wat een mooie dingen heb je weer gemaakt!!

Fijn weekend

XX Tessa
Romy zei…
Wat een boel kaartjes. En ze zijn stuk voor stuk heel erg mooi! Je layouts zijn ook weer prachtig. Vooral Little Miss Sunshine...heel leuk gedaan!
Esmeralda zei…
Meid helemaal te gek! En super verschillend allemaal! Goed voornemen zeg om ze allemaal een zelfgemaakt kaartje te geven! Helemaal leuk!!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!