Doorgaan naar hoofdcontent

Verjaardagen???

Nou ik wilde er een heel verhaal bij zetten en alles op volgorde maar er iets mis en kan de foto's niet verplaatsen.... Dus dan maar even zo! :D
Afgelopen zaterdag bij Judith geweest met dé meiden! Was erg gezellig maar nauwelijks iets gedaan! hihih wist ik al van te voren! Wel een super leuke lift lo gezien van Judith en die heb ik thuis afgemaakt, is die: Wij samen.

Ik wist dat we in juni en juli veel verjaardagen hebben, maar zoveel?!? Hihih had me voorgenomen om bijna iedereen een zelfgemaakte kaart te sturen maar dan is het wel handig als je een voorraadje hebt! Nou ben er bijna geloof ik en kaartjes maken vind ik ook wel even lekker om te doen!

Ohja, morgen om 12 uur is het hier: VAKANTIE!!!!! We hebben er allemaal erg veel zin in!!!

De volgende keer weer een 'kloppende' blog!
Iedereen vast een fijn weekend en een hele fijne vakantie!!!!

Reacties

Jol@nd@ zei…
wat heb je super leuke layouts en kaartjes gemaakt! Helemaal super!!!

Groetjes Jolanda
Lean zei…
HHEEE ben je je eigen kaarten fabriekje begonnen..hihihi ze zijn heel leuk geworden.Je Lay-outs vind ik GEWELDIG.Heerlijk vakantie een lekker JOEPIE gevoel.
gr,Lean
Jackie zei…
zucht, jullie ook al vakantie... (lekker, geniet er van)

Je layouts vind ik echt suoer..
en die kaartjes, zijn te schattig...
Arine zei…
Geweldige werkstukken allemaal. Hier ook straks om 12 uur vakantie; zalig!!!!
En dat we maar veel mogen frutselen in de vakantie.
wat een mooie dingen heb je weer gemaakt!!

Fijn weekend

XX Tessa
Romy zei…
Wat een boel kaartjes. En ze zijn stuk voor stuk heel erg mooi! Je layouts zijn ook weer prachtig. Vooral Little Miss Sunshine...heel leuk gedaan!
Esmeralda zei…
Meid helemaal te gek! En super verschillend allemaal! Goed voornemen zeg om ze allemaal een zelfgemaakt kaartje te geven! Helemaal leuk!!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei