Doorgaan naar hoofdcontent

Lachen!!!

Nou wat leuk!!! Lees ik net op de blog van Ilonka dat ik 2 awards heb gekregen!!! Lief Ilonka, dank je wel!!!
Het is de bedoeling dat je 5 en 7 dingen over jezelf verteld waarvan je denkt dat die intressant zijn voor je bloglezers..... ( jaja dat is makkelijk....:-( )
Dus ik doe in 1 keer 7 dingen:
*1 Ik ben sinds de vakantie verslaafd geraakt aan boeken! Lees nu ineens een boek in een week uit....
*2 Ik ben een van de weinige geloof ik die geen hekel heeft aan schoonmaken.....
*3 Ik wil van alles en wil veel te veel!!!!
*4 Ik ben gek op de meeste nummers van Intwine!!
*5 Ik ben echt een emo mens..... kan om alles janken....
*6 Ik ben ook echt een familiemens.... Heb een grote familie met veel ooms en tantes en neven en nichten en vind het heerlijk om ze te zien!
*7 Ik ben verslaafd aan de pc, maar heb nu na de vakantie met mezelf afgesproken er 1 keer per dag op te kijken en de rest van de tijd goed te besteden! :D
He bah wat erg allemaal om te lezen... hihih is nog moeilijk ook om op te schrijven!
Ik geef hem dit keer door aan:
Een middag in de vakantie heb ik zo gelachen met de kids! Camera op zelfontspanner en elke keer rennen naar de luchtbedden in de juiste positie! Een heleboel foto's zijn het geworden en dit is een van de leukste! Moest hem ook meteen scrappen! Lotte heeft de titel verzonnen: 1,2,3 lachen!!Ik moet alleen nog even de tekst toevoegen. Vanmiddag zijn we bij vrienden op bezoek geweest om hun nieuwe stekkie te bewonderen! Daar kom je natuurlijk niet met lege handen aan dus eens een keer een fles wijn gescrapt! ( of is het bescrapt?? nou geen idee, maar jullie begrijpen me vast wel! :D )
Iemand van het forum is zwanger en ik vind zwangerschapskaartjes zo leuk om te maken dus van de week eindelijk eentje kunnen maken:
En gister gehoord dat mijn nichtje zwanger is dus ik hoop snel aan de volgende te beginnen!!

En van de enveloppenswap kreeg ik een envelop met allemaal kerstspulletjes! Dit keer van Marlies! Hij was echt SUPER leuk, maar vond hem zo moeilijk omdat ik geen kerstfoto's meer heb en dan nog in deze kleurtjes..... Maar ineens zag ik een foto van afgelopen winter met dezelfde kleurtjes en de lo is gemaakt! Ben nog niet helemaal tevreden want ik mis iets... Maar wat?? Verder was het een druk maar gezellig weekend! Zaterdag na het werken nog 'even' snel heen en weer gereden naar Enkhuizen naar Sprookjeswonderland! Zo leuk daar!! En natuurlijk weer hele leuke foto's!

Bedankt weer voor het lezen en iedereen weer een fijne week!

Reacties

Lean zei…
Hahahah dat had ik wel willen zien,jullie allemaal rennen en klik .....net niet goed.Maar hij is heel mooi geworden.Je andere creaties ook en bescrapt of gescrapt....is mij allemaal best hoor.
gr,Lean
Ilonka zei…
Heerlijk om te zien dat je lol had met je kids . En wat heb je een hoop creaties gemaakt de een nog mooier dan de ander.


Groetjes Ilonka
Romy zei…
Gefeliciteerd met je awards! Je hebt ze echt verdiend. En zo te zien ben je weer flink aan de scrap geweest. Geweldig het verhaal achter de eerste foto, ik zie het al helemaal voor me:) Je wijnfles, kaartje en layouts zien er weer heel gaaf uit. En ik vind de onderste layout juist heel erg mooi. Niets meer aan veranderen, wat mij betreft:)
Lean zei…
HEEEEE tekst is veranderd,gefeliciteerd met je awards.
Je@net zei…
Gefeliciteerd met je awards en ook bedankt voor het doorgeven.....zal er eens op gaan broeden ;-)
Wat een gave lootjes heb je gemaakt. Moest vreselijk lachen om dat 'rennen en klik' verhaal!
Kaartje en fles zijn ook errug leuk zeg!! Beiden zijn beslist in de smaak gevallen!
MvM-design zei…
Ik vind je fles geweldig !!
Super idee, ga ik onthouden ;)
Maaike zei…
Gave dingen heb je weer gemaakt zeg!!! En dat verhaal van die zelfontspanner! Helemaal leuk... Is wel goed voor je conditie! hahaha....

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei