Doorgaan naar hoofdcontent

Manna's...

Ik zie net op de blog van Marit
dat ik een award heb gekregen! Helemaal leuk!!Marit bedankt!!Ik geef hem dit keer door aan:
* Lean
* Romy
* Bianca
* Corinne
* Judith

In de cardsonly stonden een paar leuke kaarten die gemaakt waren met de verpakking van dubbelzijdig tape! Leuk, wilde ik ook eens proberen maarja, wat kan je er allemaal in doen? Nu is mijn nichtje zwanger dus een goed moment om deze kaart te proberen.... Helaas geen muisjes in huis maar er lagen wel manna's in de kast! Het is iig een hele leuke kaart om eens te maken!Arine is vandaag jarig: Arine gefeliciteerd!!!!!En mijn tante geeft vandaag een groot feest voor haar verjaardag! Helaas drinkt ze geen wijn of alcohol ( zo leuk om zo'n fles te scrappen... ) dus heb ik dit keer een potje gescrapt met chocolaatjes erin. Tonny: van harte!!!




Iedereen een heel fijn weekend en bedankt voor het lezen!!!

Reacties

Miranda zei…
Je hebt weer prachtige dingen gemaakt MIranda!
Ilonka zei…
Whow Miranda je bent aardig aan de scrap geweest. En wat zijn ze allemaal prachtig!



Groetjes Ilonka
Unknown zei…
Heee ik lees mijn naam bedankt voor de award en jij gefeliciteerd.En nog gespeeld met je zelf ontspanner...hahaaahhh mooie kaarten heb je gemaakt en een mooie creatie voor je tante.
gr,Lean
Romy zei…
Heel erg bedankt voor je award. Erg lief:-)! Ik vind je kaartje met manna's echt gaaf. En nog een goed budgetidee ook. Je kaartje en snoeppotje zijn ook supermooi. Trouwens: hele leuke achtergrond heb je op je blog staan!
Anoniem zei…
Mooie kaarten en het potje is erg leuk!
nora zei…
leuke kaartjes Miranda!!Leuk met die manna's.Groetjes Nora
Je@net zei…
Wat ziet je blog er weer leuk uit Miranda!!
Gefeliciteerd met je award en wat een leuke kaartjes heb je gemaakt!!
Iris zei…
Hoi hoi

wat heb je je blog leuk gepimpt! Super hoor!
Ik ben hier weer helemaal bijgelezen. Vind je creaties stuk voor stuk weer erg geslaagd. Je lo 123 lachen is mijn fav. Een hele leuke foto!
Ook al je cadeautjes zijn weer zo origineel. Leuk kaartje ook met de mana's erin. Je moet er maar op komen!
Romy zei…
Hoi Miranda,

Er staat een award voor je op mijn blog: http://scrapstuffandmore.blogspot.com/2009/09/award-van-carine.html
Birgit zei…
Wat een prachtige dingen heb je gemaakt Miranda! Vooral die kaart met manna vind ik echt super! Wat een origineel idee!
Arine zei…
Prachtige kaart had je voor me gemaakt en dat potje vind ik ook helemaal geweldig
Groetjes
R zei…
Wauw wat een leuke dingen heb je gemaakt Miranda!!! Stuk voor stuk leuk!
Corinne zei…
Ik schaam me diep, zie nu pas dat ik een award heb gekregen van je, dank je wel xxx

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!