Doorgaan naar hoofdcontent

Weer terug...

... van weggeweest!!!
Bah, ik had écht geen zin om weer nar huis te gaan.... Het was zo leuk daar in Frankrijk!!! Heerlijk weer en echt genoten!!! Ben nog een klein beetje brak van de reis en druk met de zooi maar mijn handen jeuken om weer te scrappen en jullie blogs langs te gaan dus ik hoop tot snel!!!

Reacties

Judith zei…
Heeeee gezellig dat je er weer bent!!! maar van die foto's zie ik zo niks hoor :P


Groetjes Juut
Unknown zei…
Hoi, je foto´s zien er al vast gaaf uit en over het mooie weer hoef je niet te klagen ...heeerlijk toch...effe lekker bij komen.
gr,Lean
Romy zei…
Welkom terug!! Ja, vakanties gaan altijd zoveel te snel voorbij. Gelukkig is het weer in Nederland ook heerlijk. De foto's zien er super uit!! Zo te zien weer genoeg scrapmateriaal, hihi.
nora zei…
Ziet er gezellig uit op de foto's Miranda!!Groetjes Nora
marlies zei…
ow heerlijk hoor die foto's, het straalt echt een vakantiesfeertje uit, kan je fijn op terug kijken

liefs
Jolanda zei…
wat zijn het leuke foto's geworden en de vakantie gaan inderdaad altijd snel voorbij.

Groetjes Jolanda
Iris zei…
Welkom thuis! Wat een heerlijke zonnige vakantiefoto's! Ik krijg er nu helemaal zin in! Wij hebben t nog tegoed. Ben wel erg benieuwd hoe Max zijn eerste lange reis zal doen!
Succes met je wasjes etc en dan snel aan de scrap hoor!
Bianca zei…
HI en wlkom terug wat een leuke boel op de foto's het ziet er erg geslaagd uit en zeker als je nog niet terug wilde hahahahaha wij zijn in ieder geval weer blij dat je er weer bent.......
groetjes bianca
Barbar@ zei…
Hoi Miranda en familie, wat een gave foto's zeg! Hoe vonden de kids het? Tot gauw maar weer.
Romy zei…
Ik heb nóg een award voor je op mijn blog staan:) : http://scrapstuffandmore.blogspot.com/2009/08/award-van-marlieke.html
Jackie zei…
dat ziet er beter uit dan friesland, hahaha (sja 3 tegen 1 dus word het weer friesland, maar volgend jaar echt niet)

Maar het ziet er daar heerlijk uit,
had ook willen blijven als ik jouw was...
Je@net zei…
Wat een leuke foto's! Je kunt wel zien dat jullie genoten hebben!
Arine zei…
Wat een leuke foto's zeg, dat wordt scrappen.
Annelies zei…
Hebben jullie een goeie vakantie gehad???

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!