Doorgaan naar hoofdcontent

Happy birthday to.....


....me!!!! Zaterdag was ik jarig! 30 jaar alweer geworden, en het gekke is..... ik voel me helemaal niet zo! :D

Ik heb een reuze gezellige dag gehad! Erg verwend met allemaal servies van Blond, tekeningen en knutselwerkjes, geld en een heleboel mooie kaarten, mailtjes en telefoontjes!

We zijn een weekendje weggeweest. Naar de katjeskelder in Oosterhout! Erg leuk!

Helaas heb ik alleen een slijmbeursontsteking in mijn elleboog wat een heleboel beperkingen geeft.... Nou goed, hopelijk gaat het snel weer over want leuk is het niet.....

Dit kaartje heb ik vorige week gemaakt voor Marga, was ik te laat voor haar verjaardag.... Sorry... Dit is een naaidoosje die ik heb gepimpt met rood-wit voor Marlies! Ook nog van harte gefeliciteerd!!!

Ook een beetje opvullen natuurlijk! :D
En een kaartje:En mijn kleine vriendinnetje Sam is vandaag jarig: Sam van harte meid, en dat we maar vaak saampies naar school mogen lopen! Nou scrappen lukt nu echt niet met mijn elleboog dus ik heb van nu niets te laten zien....Hopelijk tot snel!

Reacties

Romy zei…
Ik wist helemaal niet dat je jarig was, maar alsnog van harte gefeliciteerd! Zo te horen ben je heerlijk verwend. Echt balen van je slijmbeursontsteking. En al helemaal als je net een heerlijk weekendje weg bent geweest...Hopelijk gaat het snel over!

Je kaartjes en doosje zijn trouwens weer mega-mooi!
Lean zei…
Gefeliciteerd oooo wat lekker jong nog en ja de slijmbeursontsteking is k en de rest,maar je hebt wel weer mooie kaarten gemaakt....iets te veel mischien....vandaar nu de ontsteking of is het de leeftijd vast niet veel te jong nog.En de naaidoosjes heb je ook weer fraai gepimt.
gr,Lean
Ilonka zei…
Wat een prachtige creaties en ook nog gefelciteerd met je verjaardag.En ik hoop dat je snel weer van je ontsteking af bent. Want het is behoorlijk pijnlijk. Beterschap.

groetjes Ilonka
Je@net zei…
Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag Miranda!! Zo te lezen ben je heerlijk verwend!
En wat een ontzettende leuke cadeautjes heb je gemaakt voor al die jarigen!
Beterschap met je slijmbeurs!
Hanneke zei…
Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag, fijn om te lezen dat je zo'n leuke dag hebt gehad!!
OEI!! Slijmbeursontsteking..... da's niet prettig op z'n zachts gezegt! Beterschap daarmee!!

Je gemaakte kaartjes zijn helemaal top!!

xoxo
Sylvia zei…
Alsnog van harte gefeliciteerd!!en beterschap met je elleboog! Hopelijk gaat het snel beter. Maar je hebt weer schitterende kaarten en cadeautjes gemaakt.
Annelies zei…
Wat een superleuke dingen heb je weer gemaakt. Zeker die naaidoos is erg leuk! En nog gefeliciteerd met je verjaardag. Blond servies is altijd leuk om te krijgen, ik ben ook fan!!!
Jackie zei…
Nog van harte gefeliciteerd !!!
Ik vond het toch wel gek, had het idee opeens echt volwassen te zijn, hahaha maar dat valt mee...

Gaaf blond, krijg ik ook altijd voor mijn verjaardag, hahaha..

Ben weg van je naaidoosje,
waar heb je die vandaan ???
Iris zei…
Nogmaals gefeliciteerd met je 30e verjaardag! Fijn te lezen dat je lekker verwend bent!
Wel balen van je elleboog... bah! Hoop dat t snel over is zodat je weer lekker kunt freubelen.

enne kaartjes en cadeautjes zijn weer helemaal leuk!
*Rianne* zei…
Nogmaals gefeliciteerd!!!! Wat een leuke dingen heb je gemaakt :)!! Ik hoop dat het snel beter gaat met je elleboog.. rot zeg!
Judith zei…
owwwwwwwwwwwwwww heb helemaal je verjaardag gemist!!!! Sorry sorry sorry!!!!!
Alsnog van harte gefeliciteerd!!!!!!! Heb je een leuke dag gehad?????

Liefs Judith
Bianca zei…
oooohhhhhhh ik ben je verjaardag vergeten MAAR alsnog van HARTE GEFEKICITEERD meis. ik hoop dat je een super dag hebt gehad...
knuf Bianca
en weer bedankt voor die leuke award thanx girl.

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!