Doorgaan naar hoofdcontent

Veel kaarten....

Jaja ook ik ben er nog!! :D


Ik heb van Romy en Lean een award gekregen!!!! Thanks meiden, erg lief en ben er erg blij mee!!! Ik wil hem dit keer aan iedereen geven omdat ik het zo leuk vind dat jullie elke keer trouw een kijkje komen nemen en een berichtje achterlaten!

Dus voor jullie allemaal:Ik ben de laatste tijd bezig met van alles en nog wat behalve scrappen..... Ik wil zoveel doen, en als ik dan wil beginnen heb ik geen zin! hahaha erg he?! Dus ook veel gelezen de laatste tijd en natuurlijk nog met mijn buffetkast bezig, ben nu op de helft!
Weten jullie nog het lakentje dat ik voor mijn vriendin had gemaakt? Daar heb ik er nog eentje van gemaakt met ander stof en kant:
Ze stuurt me net dat het helemaal gaaf staat bij het rode dekentje!!! Mooi! :D

Gister wilde ik een kaartje maken voor iemand en ineens had ik er zo heel wat af!!! Heerlijk om dan weer de smaak te pakken te hebben! En ja, daar moet je het van nemen he?!En ik zag in Cards Only een heel leuk bakje, gemaakt door Jeanet! Zij had er een kaartenbak van gemaakt en ik vond het wel leuk om een cadeaudoosje ermee te maken! En laat ik nou net bij Barbara op bezoek gaan om te kijken naar haar nieuwe stekkie! Leuk een cadeaubon van Intratuin erin en klaar! :D

Bedankt voor de inspiratie Jeanet! En nu ga ik weer wat doen.... Hopelijk het weekend nog wat scrappen!

Iedereen een heel fijn weekend en bedankt voor het lezen!

Reacties

Jackie zei…
Wow, wat een spirit, hihi
Ze zijn stuk voor stuk super..
Je cadeau doosje is ook super..

En ja die hollandlakentjes, vind die echt super zo..
MvM-design zei…
Wat een inspratie zeg !! Mooie kaatjes en lief doosje ;)
Romy zei…
Zo te zien had je de smaak wel heel flink te pakken...wat een boel kaartjes. Ik vind ze stuk voor stuk super! Je doosje is ook heel erg mooi. En veel succes met het schilderen van de buffetkast!
Chantal zei…
super kaartjes Zeg!!
Ilonka zei…
Whow miranda wat een schitterende creaties heb je allemaal gemaakt.
ze zijn allemaal zo prachtig. het ziet er fantastisch uit. Een fijn weekend.

groetjes ilonka
Ilonka zei…
En hier eentej extra hihhihihi
gefeliciteerd met je award. Je verdient hem harstikke.

groetjes ilonka
Miranda zei…
Wat een leuke kaarten heb je weer gemaakt. En een super leuk bakje voor Barbara!
butterfly zei…
Prachtige creaties! Het was weer genieten op je blog.
Anoniem zei…
Wat heb je weer mooie kaarten gemaakt!! Het bakje en het lakentje zijn ook geweldig!
Unknown zei…
Je hebt weer mooie karten gemaakt zeg.Lief hoor de lakentjes.
prettig weekend,Lean.
Nicky zei…
jeu, wat heb je er veel gemaakt! en ze zijn allemaal leuk!!! dat doosje, ohhhh zo gaaf! je lakentjes vind ik ook leuk! leuk leuk leuk dus!
Corinne zei…
Je hebt het weer te pakken en wat een leukerds allemaal :-)

Groetjes Corinne
Liefs Inge zei…
Jeetje als jij eenmaal bezig bent ben je niet meer te stoppen en ze zijn nog leuk ook :)
Lief die lakentjes...
Zo aardig dat doosje voor Barbara, zal ze vast heel blij mee zijn.
Fijn weekend, vergeet je niet ook nog een beetje van de zon te genieten? Je kan straks de hele winter nog binnen bij het vuur zitten xoxoxo
Lisan zei…
Erg leuk geworden zeg.
Kan niet wachten tot ik straks ook weer een bureau heb om aan te kunnen scrappen.
Arine zei…
lekker hoor dat je weer terug bent, kan ik ook weer wat inspiratie van je blog afhalen
Prachtige kaarten heb je weer gemaakt

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!