Doorgaan naar hoofdcontent
Weer veel te laten zien dit keer! Zo langzaam aan en elke keer iets kan ik weer wat doen! Mijn elleboog gaat steeds beter en gelukkig maar want ik wil zoveel!
Deze lo heb ik gemaakt met de spulletjes uit de envelop van Nicol, en die foto... Mijn lievelings slippers! :D Een hoop jarige die allemaal 5 zijn geworden afgelopen tijd! Deze kaart heb ik voor vriendje Luca gemaakt! Nog gefeliciteerd Luca, was gezellig gister!
En Luca krijgt er een broertje of zusje bij! Nu wilde de mama van Luca graag een memobord maken voor in de babykamer! Tuurlijk, ik help wel, leuk!!! Nou wat hebben we gelachen maar ik vind het zo leuk geworden, en het is ook nog erg leuk om te maken!! Inge heeft eentje gemaakt in delftsblauw ( dat is het onderwerp van de babykamer)met leuke lintjes en ik een rode....Nu weet ik precies hoe het moet en kan ik er snel nog eentje maken ( he Marlies?!?! )Tijdens het maken van het memobord hadden Inge en ik het over andere leuke spulletjes maken voor in de babykamer! Het begon helemaal te kriebelen en ik heb de volgende dag de naaimachine gepakt! Jaja, gewoon een beetje passen en meten en 'ineens' was dit lakentje er! Lief toch!?
Jop ging net even Bumba in bed leggen:
Ssssssst Bumba slaapt!
Oké en toen wilde Jop zelf ook nog even op de foto! Nou Inge hij zit in de was en komt eraan hoor!! Bedankt weer voor het kijken en iedereen vast een heel fijn weekend!!!

Reacties

nora zei…
Oh Miranda 't ziet er allemaal prachtig uit.Groetjes Nora
Arine zei…
wat een geweldige layout en kaart. Waar haal je de tijd vandaan om ook nog achter het naaimachien te kruipen. super hoor
Romy zei…
Supermooie layout zeg! Ik vind dat papier ook zo gaaf. En je kaartje is ook prachtig. Lekker stoer! Wauw, wat een mooie dingetjes heb je met stofjes gemaakt. Ik vind zowel het memobordje als het lakentje echt top!
Unknown zei…
Je lay-out is weer super geworden en het lakentje is zo lief geworden.Memo boord is gaaaaaaaaaffff.Heerlijk gefreubeld al met al .
gr,Lean
Judith zei…
Owww wat een gave dingen weer zeg!!
En dat lakentje!!! Nu weet ik waar ik moet zijn :)

Liefs Juut
marlies zei…
Jaaaaaaa..... helemaal top zo'n memobord.... wanneer gaan we plannen ? wil hem al zó lang zó graag maken ;-) Vind hem echt geweldig.
Het lakentje is ook echt super lief geworden. Wanneer was inge ook alweer uitgerekend dan ? En kijk dat koppie van Jop, om op tevreten toch ?

Je lo is super, maar dat wist je al !

liefs
Dat ziet er super uit zeg!! TOP!!

xoxo
MvM-design zei…
Je bent lekker bezig geweest zeg!!
Je lo is helemaal leuk !!
Bianca zei…
Je hebt weer prachtige dingen gemaakt zeg ben jaloers ( hihihi geintje he) hier komt helemaal niets meer uit mijn handen en geen tijd pffff fijne zondag knuf Bianca
Alice zei…
Hoi Miranda,

Superleuke dingen maak je. Staat de werkbeschrijving voor het memobord ergens op het www? Zo ja, zou je mij de link willen mailen.

Bedankt.

Alice

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!