Doorgaan naar hoofdcontent

En dit is dé reden....

Dat ik op het scrapgebied helemaal niets meer deed, ok bijna niets! Ik wilde elk vrij uurtje dat ik had in deze kast stoppen!
Slechte foto maar ben natuurlijk weer van te voren vergeten een goede foto te maken dus ik heb van een oude foto een stuk geknipt.... Zo zag onze buffetkast er eerst uit En zo is hij nu!!!! Ik ben er echt helemaal blij mee en heb nu erg veel energie om met de rest van de meubels aan de slag te gaan....En ook kan ik nu eindelijk mijn Blond servies een plekje geven! Mijn verjaardags cadeautjes! Ik ben dus helemaal blij en alles is weer op en ingeruimd!
Ik wil voor ik met de andere meubels aan de slag ga eerst weer eens even scrappen, een echte lo maken! Heb zo'n zin in een zomerse lo met dit vieze weer!
Bedankt voor het kijken en een fijne week nog allemaal!!

Reacties

Unknown zei…
Had het natuurlijk al in levende lijve gezien maar wil het toch ook nog ff hier zeggen: Heppie echt klasse gedaan!!

Dikke kus,

Jan
Jackie zei…
Ik vind hem echt prachtig geworden..
Zo in het wit echt een totaal andere kast..
en die doorschuur plekken erop, maakt het echt heel mooi..

Heb je super gedaan..
En wat word het volgende wat je wit gaat schilderen
Miranda zei…
Hij is echt prachtig geworden. Je hebt eer van je werk!
Nicky zei…
oh wow, wat heb je dat gaaf gedaan!!!! en hoe heb je die schuurplekker erop nou gedaan, ziet er zooooo hip uit! ajm in luf!
Esmeralda zei…
Yeah!! Helemaal te gek!!
Super zo in het wit!
marlies zei…
ow wat super gaaf Miranda,
kan begrijpen dat je helemaal verliefd er op bent ! Heerlijk hele tijd lekker naar kijken..... kom hem snel in het echt bewonderen hoor !

liefs
Unknown zei…
Super geworden ik snap dat je helemaal in de wolken bent...succes met de rest.
gr,Lean
Ilonka zei…
Whow wat een werk zul je eraan gehad hebben . Maar wat is ie mooi geworden. En daar kun je trots op zijn , Want het is een supergave kast.
Romy zei…
Wauw, wat een onwijs mooie kast. Ik vind witte meubels ook altijd zo mooi als je er dan van die leuke gekleurde dingen inzet. En dat Blond serviesje is ook heel erg gaaf.
Anoniem zei…
De kast is erg mooi geworden!!!Echt iets om heel trots op te zijn!
angelica zei…
wauw die kast is super zo
mag je best heel trots op zijn
nog een fijne dag
groetjes Angelica
Arine zei…
schitterend is ie geworden Miranda, jij hebt echt een nieuwe hobby erbij
Annelies zei…
SUPER!!! Ik wil dat dus echt ook zo graag he, een witte buffetkast en mijn Blond-verzameling daarin zetten!!!
nora zei…
Jemig Miranda wat een verschil.Hij is kmooi geworden joh.En dat blond servies ,leuk he.Groetjes Nora

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!