Doorgaan naar hoofdcontent

Weer een week verder...


... En er is niet veel uit mijn handen gekomen op scrapgebied! Als ik ervoor ga zitten heb ik eigelijk ook helemaal geen zin of het lukt niet! Ik laat het maar even gaan, de donkere dagen staan al voor de deur dus ik heb straks misschien weer wel een hoop inspiratie!

Afgelopen zaterdag heerlijk met de hele familie 3 oktober gevierd! Helaas wat minder weer maar zelfs met regen is het héél gezellig!!!We waren nu met 33 mensen dus je kan je wel voorstellen dat het heeel langzaam ging!! Hahah heerlijk!!

En deze 2 lo's zijn wel naar mijn zin! Alleen bij de onderste moet ik nog even de journaling erbij zetten maar heb even geen juiste pen om dat te doen! Het weekend ga ik zeker alle blogs weer langs en misschien kan ik wel bij jullie wat inspiratie vandaan halen!
Bedankt weer voor het lezen en leuk al die berichtjes elke keer!!!
Fijn weekend!




Reacties

Romy zei…
Wat een leuke foto's! Je layouts zijn allebei heel mooi en prachtig van kleur. Ik vind de strik om de foto op de eerste layout ook zo mooi. Hopelijk heb je snel weer wat inspiratie. Maar inderdaad, met het kille weer komt dat vanzelf wel weer terug.
Miranda zei…
Prachtige layouts weer Miranda. Vooral de bovenste vind ik erg mooi! Hoop dat de inspiratie snel weer helemaal terug komt!
Unknown zei…
Ziet er niet verkeerd uit beide lo´s zijn heel mooi geworden.
Komt tijd komt raad...hihihi.
prettig weekend,Lean.
marlies zei…
ach Miranda, wat een super foto van Jop zeg ! smelt, smelt.

Je lootjes zijn ook weer super en die strik erom heen super gaaf !

liefs
Iris zei…
Jee ook al een scrapdip! Join the club zou ik zeggen...
Maarre t is je toch nog gelukt om 2 prachtige layouts te maken! Leuk gedaan!

Enne je buffetkast is echt super leuk zo! Je servies is zo een echte blikvanger!

fijn weekend nog,
Je@net zei…
Wauw, dat zijn inderdaad leuke lootjes zeg! Super joh!
En wat een leuke foto's, gezellig zo'n dagje samen uit!
Liesbeth zei…
Leuke foto's en leuk lootjes!

Ik heb je een award gegeven. Kijk op mijn blog!
groetjes Liesbeth
Wat een heerlijke foto's en LO's!!!
Liefs, Marit.

ps. Er staat een award voor je te wachten op mijn blog!
xxx
Judith zei…
Je lootjes zijn supergaaf!!! Dus niks weggooien he!!!!!!!
En wat was er op 3 oktober dan????

Liefs Juut
Anoniem zei…
Mooie lo's heb je weer gemaakt! Hoop dat je scrapzin weer snel terugkomt!
Jackie zei…
uhm 3 oktober vieren ??? wat is er dan ???

Je layouts vind ik erg leuk,
en je lijkt mij wel...
zit hier al de hele avond en ben meer aan het knoeien, dan echt iets aan het doen

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!