Doorgaan naar hoofdcontent

Blauw, blauw, blauw!

Een tijdje geleden zag ik bij Marit een onwijs leuk idee!!! Zij had voor een lief klein baby meisje een taart gemaakt! Kijk maar!
Dit wilde ik ook maken! Ik heb voor Lotte wel eens zo'n taart gemaakt om te trakteren en is erg leuk om te maken!
Nu kon ik deze mooi van te voren voor vrienden maken die al wisten dat ze een baby jongen zouden krijgen! In de taartpunten heb ik voor de 'grote' zus allemaal kleine cadeautjes gedaan zodat zij ook elke keer wat uit te pakken heeft! Dan een rondje luiers erop:

En uiteindelijk is hij zo geworden:
En toen is vorige week hun Niek geboren!!!! Er moest natuurlijk ook een foto album gemaakt worden en ze hebben hem ondertussen ontvangen dus ik kan hem laten zien!Ook hebben we een bezoekje gebracht aan de kleine Luka en ook daar had ik een album voor gemaakt!Het is erg maar ben beetje aan het twijfelen of ik de albums van Lotte en Jop zal vervangen door zelfgemaakte... Vind ze wel geinig en leuk om te maken! Maarja kan ook wel aan de gang blijven.... ;)

Gisteravond mochten Lotte en Jop hun schoen zetten! Lotte vind het zo sneu voor de juf dat haar map uit de klas weg is met alle gegevens van de kinderen.... Ik moest een briefje schrijven aan de Sint en dan ging zij het naschrijven... Zooo lief!
( ookal weet Lotte dat het voor het 'goede doel' is die map, ze vind het sneu voor de juf! :D
Hihihi lief toch!!! Al die hartjes en bloemen erbij!
Nou iedereen weer bedankt voor de leuke berichtjes en fijne week!!

Reacties

Ilonka zei…
Wat een fantastische creaties en blauw wat prachtig !! Je brengt me gelijk op een idee.

groetjes Ilonka
MvM-design zei…
Helemaal leuk die taartpuntjes ;) Heb hierover nog een vraagje...maar dat hoor je nog wel.
Annelies zei…
haha.. heerlijk! Je zit wel goed in de nieuwe babies. Het taart idee vind ik wel heel erg leuk verzonnen!!!
Romy zei…
Wauw, ik zou haast willen dat ik zwanger was als ik zulke mooie cadeautjes zie, hihi. Hele gave taart en die fotoalbums zijn zoveel mooier dan de albums uit de winkel. Echt keileuk!! Wat een lief briefje trouwens. Nu maar hopen dat Sint kan helpen;)
Manon zei…
want een geweldig kraamcadeau. En die gepimpte fotoalbum top.
Fijn he dat kinderen zo meeleven met anderen.:)
marlies zei…
stuk voor stuk weer super projecten Miranda... .echt top !
marga zei…
Ohhhhhh, Miranda, wat mooi allemaal!!! Ga ik zeker onthouden. Geweldig dat verhaal van Lotte!!
Brief goed bewaren hoor!!!!!!! Is zo leuk voor later, hihihi.
Lean zei…
GEWELDIG je TAART en je mooie ALBUMS.
Grappig he hoe kinderen kunnen reageren zo lief.
gr,Lean.
Arine zei…
wat een prachtige taart en die albums zien er ook al geweldig uit. Kan me voorstellen dat je voor de albums van Lotte en Job aan het twijfelen bent

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei