Doorgaan naar hoofdcontent

En ja hoor!

Ook de andere 2 lo's zijn af!!!! Ik ben geloof ik weer helemaal terug! :D
Dit is Lotte met haar vriendje Dinand!! Ze zien elkaar al vanaf de geboorte en ze kunnen samen ( bijna ) altijd erg leuk spelen en kattekwaad uithalen! En natuurlijk weer een lo'tje van Jop! Ik blijf de jongens foto's nog erg moeilijk vinden maar het gaat al wat beter! ( zelfs een bloem gebruikt.... :P ) En gisteravond heb ik gewoon weer eens mijn silhouette gebruikt! Het heeft een uur geduurd voordat ik echt aan de slag kon, ( foutmeldingen en nieuwe update ) maar vind hem nu weer zooooo leuk!!! Ga hem nu écht vaker gebruiken!!!

Bedankt voor alle berichtjes en Marit: Ik ben druk aan de slag gegaan meteen! Thanks!!!

Fijne week!

Reacties

Lean zei…
Ze zijn beide heeeel gaaf geworden Miranda.
gr,Lean.
Romy zei…
Wauw, je mojo is zo te zien echt helemaal terug. Je lootjes zijn allebei supermooi! Ik vind het ook zo leuk zoals je Liquid Pearls (of Puffy Paint) gebruikt in cirkels om een foto. Jongensfoto's vind ik ook altijd erg lastig te scrappen, maar jouw jongenslootjes vind ik iedere keer prachtig!
Arine zei…
oh yeah....SHE IS BACK!!!!
Fijn dat wij weer inspiratie kunnen opdoen hier
Jol@nd@ zei…
Wat zijn beide layouts prachtig geworden!!

Groetjes Jolanda
Jackie zei…
Echt niet normaal zoveel je gedaan hebt de afgelopen dagen...

Vind ze echt stuk voor stuk geweldig !!!
Ga vooral zo door...
Je@net zei…
Wat een super gave lootjes Miranda! Toppie hoor!!
Birgit zei…
Super leuke LO's!
MvM-design zei…
Geweldig mooie LOtjes weer , super ! Groetjesss
Iris zei…
Leeeeeuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkk! Ooh het begint hier ook gelijk weer te borrelen.... ik voel weer een lift opkomen ;) haha beter liften dan helemaal niets toch!
Ze zijn erg gaaf! Leuk hoe je die vleugeltjes gebruikt hebt!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!