Doorgaan naar hoofdcontent

En ja hoor!

Ook de andere 2 lo's zijn af!!!! Ik ben geloof ik weer helemaal terug! :D
Dit is Lotte met haar vriendje Dinand!! Ze zien elkaar al vanaf de geboorte en ze kunnen samen ( bijna ) altijd erg leuk spelen en kattekwaad uithalen! En natuurlijk weer een lo'tje van Jop! Ik blijf de jongens foto's nog erg moeilijk vinden maar het gaat al wat beter! ( zelfs een bloem gebruikt.... :P ) En gisteravond heb ik gewoon weer eens mijn silhouette gebruikt! Het heeft een uur geduurd voordat ik echt aan de slag kon, ( foutmeldingen en nieuwe update ) maar vind hem nu weer zooooo leuk!!! Ga hem nu écht vaker gebruiken!!!

Bedankt voor alle berichtjes en Marit: Ik ben druk aan de slag gegaan meteen! Thanks!!!

Fijne week!

Reacties

Lean zei…
Ze zijn beide heeeel gaaf geworden Miranda.
gr,Lean.
Romy zei…
Wauw, je mojo is zo te zien echt helemaal terug. Je lootjes zijn allebei supermooi! Ik vind het ook zo leuk zoals je Liquid Pearls (of Puffy Paint) gebruikt in cirkels om een foto. Jongensfoto's vind ik ook altijd erg lastig te scrappen, maar jouw jongenslootjes vind ik iedere keer prachtig!
Arine zei…
oh yeah....SHE IS BACK!!!!
Fijn dat wij weer inspiratie kunnen opdoen hier
Jol@nd@ zei…
Wat zijn beide layouts prachtig geworden!!

Groetjes Jolanda
Jackie zei…
Echt niet normaal zoveel je gedaan hebt de afgelopen dagen...

Vind ze echt stuk voor stuk geweldig !!!
Ga vooral zo door...
Je@net zei…
Wat een super gave lootjes Miranda! Toppie hoor!!
Birgit zei…
Super leuke LO's!
MvM-design zei…
Geweldig mooie LOtjes weer , super ! Groetjesss
Iris zei…
Leeeeeuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkk! Ooh het begint hier ook gelijk weer te borrelen.... ik voel weer een lift opkomen ;) haha beter liften dan helemaal niets toch!
Ze zijn erg gaaf! Leuk hoe je die vleugeltjes gebruikt hebt!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei