Doorgaan naar hoofdcontent

Nog eentje dan....

Ik vertelde het verhaal tegen Marlies dat ik zo aan het twijfelen was om de fotoalbums van Lotte en Jop te vervangen in deze. Marlies vind dat ik gewoon de albums moet maken en de foto's van nu erin moet plakken... En ik vind het als kraamalbum weer erg leuk! Nou nee.... Marlies vind dat het ook best voor nu kan en omdat ze dat 300 x heeft gezegd én haar Elise vandaag jarig is heb ik op het laatste moment een boek voor haar gemaakt!
Wel lief met rood, maar ben iets te enthousiast bezig geweest met lijm en dat is jammer....
Lotte wil ook graag zo eentje dus wie weet! :DBedankt voor het bezoekje!

Reacties

Unknown zei…
Ja dat kan toch ook.Mooi weer geworden Miranda.
gr,Lean.
Annelies zei…
Gewoon doen! Zoiets is wel heel bijzonder voor later denk ik...
Arine zei…
Ziet er schitterend uit en ik kan me voorstellen dat Marlies daar heel blij mee is
Anoniem zei…
Hoi Mir,

Ook erg leuk weer, die jongensalbums ook trouwens.
Maar die van mij is lekker het allermooiste, moet je daar niet mee pronken dan met een foto? Of had je geen tijd om daar een foto van te maken?

Liefs Inge

Ik hou me aanbevolen voor Luca en Lois hoor... (geintje)
marlies zei…
ik ben er zooooo blij mee, vind hem echt geweldig !
marga zei…
Oooh, deze is ook alweer zo gaaf!!!!
Superleuk Miran...............enne inderdaad gewoon doen!!!!
Iris zei…
Ooh wat een bofkont die Marlies! En de ouders van Luka en Niek ook! Ik vind ze echt super mooi!
Marlies heeft groot gelijk, waarom zou je ze niet voor jouw kids maken! Ze zijn zo mooi. En je vindt het toch heel leuk om te doen? Gewoon doen!

Enne ook die cadeaudoosjes zijn weer zo leuk. Ook je taart, complimenten hoor! Erg leuk idee.



Heel veel plezier dit weekend!
Chantal zei…
meid wat een geweldig album weer!!!!
helemaal super...

(hint hint... ik krijg in maart een kleintje ;) )

Maar ik vind dat marlies gelijk heeft hoor... vind het niet perce een baby album.
Anoniem zei…
Super gaaf! Heel leuk idee weer!
Liefs Maris

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!