Doorgaan naar hoofdcontent

November

En dan is het 'ineens' weer november! De tijd gaat zo snel!
Ik geloof dat ik wel weer een beetje mijn zin terug heb ik het scrappen.... Het is niet wat het is geweest maar dat geeft niet! Ik kan wel weer ff lekker plakken! :D
Deze lo heb ik gemaakt van het papier van 'My little shoebox' dat ik van Marlies heb gekregen! Zooo mooi papier, zo vrolijk! En met die meisjes erop vond ik deze foto er super bij passen! En deze lo van Jop heb ik gemaakt met de spullen uit de enveloppenswap van Barbara! Lekker stoer wat ook weer goed uitkwam bij de foto! Ok, Jop is heel verdrietig hier tot hij zich zelf in de spiegel zag.... Was zo'n lief gezicht! En er liggen hier op tafel nóg 2 lo's die bijna af zijn..... Heb nu een paar daagjes vrij en ga mijn tijd goed besteden!!!

Bedankt voor het kijken en een fijne week allemaal!!!
( en voor mijn 3 uitgerekende vriendinnetjes: tooi tooi tooi!!!! )

Reacties

Manon zei…
wow prachtig zeg. Heel mooi papier en de creaties zijn geweldig. Leuke fotos van Jop. Al is hij wel heel erg verdrietig :)
Groetjes Manon
Hanneke zei…
Sjonge.... wat gaaf deze lo's zeg! Vooral de eerste vind ik heel mooi!!

xoxo
nora zei…
Leuke lootjes heb je gemaakt Miranda!!Groetjes Nora
Miranda zei…
Prachtige layouts weer. Heerlijk dat je de smaak weer een beetje te pakken hebt!
Romy zei…
Wauw, hele mooie lootjes allebei! Die meidenfoto is ook wel heel erg leuk, en dan met dat papier erbij: super! En je andere LO past helemaal bij de foto van Jop. Die regenwolkjes zijn ook wel heel toepasselijk zo;)
Marit Meijer. zei…
wauw je LO's zijn weer prachti hoor!!! Bedankt nog voor je berichtje op mijn blog en natuurlijk mag je mijn ideetje pikken!!! ;)
Liefs, Marit.
Lean zei…
Mooie lo´s weer Miranda.
gr,Lean.
*~Patries~* zei…
Mooie Lay-outs zeg :D
vooral die bovenste vind ik erg mooi

*Kus Patries*
Annelies zei…
Super wat je weer gemaakt hebt!!! En idd gaat de tijd heel erg snel!
Iris zei…
och gut die foto's van Jop. Hij was echt verdrietig zeg!
Ik vind beide lo's erg leuk! Vooral de details.
Enne ik heb zowaar ook gescrapt gisteren! 2 hele lo's gemaakt enne jij zorgde voor mijn mojo! Hahaha, heb 2 lo's van je 'gelift'.

Leuk dat jij ook een paar uitgerekende vriendinnen hebt! Vriendin van ons is gisteren bevallen!

scrap ze de komende dagen!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!