Doorgaan naar hoofdcontent

Ohjee....

Nog een paar dagen en dan begint het nieuwe jaar alweer.... Wat gaat dát snel zeg! Het is hier een beetje een chaos thuis en er gebeurt erg veel, maar dat is even niet anders.... Vandaar dat ik, behalve deze foto's, niets op scrapgebied kan laten zien.... Ik heb wel wat kerstkaarten gemaakt voor het forum maar moest allemaal zo snel dat ik vergeten ben een foto te maken!

Dit zijn de foto's van pakjesavond! Wat een feest was het, zo gezellig en zo verwend!!!Nog heel erg bedankt Sinterklaas!!! En daarna werd het snel tijd om de kerstsfeer in huis te brengen! Ik heb ergens op internet een kerstboomje gezien met allemaal kleine lepeltjes voor in de keuken! Vond ik zo'n leuk idee! Ik had nog een plekje over in de keuken en heb dit ook gedaan maar dan ook met kleine vorkjes erbij!

En ook hier is het ondertussen flink wit overal! Heerlijk tussendoor in de sneeuw en natuurlijk een reuze sneeuwpop gemaakt bij opa en oma!
Bij deze wil ik iedereen hele fijne dagen wensen en een heel goed en veilig uiteinde! Allemaal genieten en wel voorzichtig doen he?!
Een super 2010!!!!!
Doei doei


Reacties

Romy zei…
Prachtige foto's allemaal!! Jullie kerstboom ziet er ook al zo mooi uit en heerlijk hè, die sneeuw?! In welk programma heb je trouwens die collages gemaakt?
Je@net zei…
Wat een leuke collages Miranda!
Jij ook fijne Kerstdagen gewenst en alle goeds voor het nieuwe jaar!!
Unknown zei…
Geweldige foto´s heerlijk om naar te kijken.
Jullie ook hele fijne feestdagen en een geweldig 2010.
groetjes,Lean.
MvM-design zei…
Hihi in snelvaart je december maand... ook fijne feestdagen!! ;)
Unknown zei…
Ik wens jullie hetzelfde!
marlies zei…
wat een heerlijke foto's miranda ! echt lekker genoten !
Wat een superleuke foto's allemaal!
Ik wens jou en je familie ook hele fijne dagen en een goed en gezond 2010!! Dat je maar lekker scrappen mag in het nieuwe jaar!!

xoxo
Annelies zei…
Leuke foto's!! Jij ook alvast hele fijna feestdagen en een gelukkig 2010!!
Jackie zei…
Super leuke foto's...
straks weer genoeg te scrappen...

Hier ontbreekt het echt aan inspiratie, blehhhh

Jullie ook een happy 2010
Liesbeth zei…
Leuke foto's!!!!
Jij ook hele fijne feestdagen!
groetjes Liesbeth
Iris zei…
Leuk weer wat van je te horen ;)
Druk druk druk aan alle foto's te zien! Leuk hoor! Goed verwend met de sint, mooie kerstversiering (leuk dat boompje met bestek erin!) enne heerlijk die sneeuwfoto's.
Enne voor jullie natuurlijk ook hele fijne dagen! Geniet ervan,
Ilonka zei…
Hoi Miranda wat een superleuke foto's.Ik wil je heel graag bedanken voor al je lieve racties op mijn blog. En je een fijne kerstdagen toe wensen. En een creatief 2010!!

groetjes ilonka
Anoniem zei…
Hoi Miranda, wat leuk die foto's!!!
Jullie ook hele fijne feestdagen en een gelukkig 2010!!!
Judith zei…
Doe je kalm aan!!!! Ondanks alles fijne dagen en hopelijk een rustiger 2010 voor jullie!!

Liefs judith
R zei…
Wat een mooie foto's Miranda!!! Hopelijk heb je fijne kerstdagen gehad en voor nu alvast een hele fijne jaarwisseling!!
Wat een super leuke foto's allemaal zeg... wat een gezelligheid! En de sneeuw erbij, helemaal top!!

Een fijne jaarwisseling! En een gelukkig en scrapvol 2010

XOXO Peter
Charlotte zei…
Hé Miranda,

Na vele omzwervingen heb ik je blog weer gevonden... hoe is het met je? Wat een mooie foto's en wat zijn Lotte en Jop groot geworden zeg!!! :D En je scrapt nog steeds kleine kunstwerkjes... prachtig!

Een heel gelukkig, gezond én creatief 2010! :D

Groetjes,
Charlotte

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!