Doorgaan naar hoofdcontent

Koninginnedag 2009

Deze foto's zijn van de week binnen gekomen en ik vond ze zo lief! Dus ik wilde ze meteen scrappen! Maar ik kreeg zo'n naar gevoel weer naar boven, want eigelijk is het helemaal niet leuk om over koninginnedag 2009 te scrappen.... Ik heb het in de jouraling verwerkt, en deze foto's waren 's ochtends gemaakt dus toen was er nog flinke feestvreugde, maar toch...blijft raar.... En ik heb dit kaartje gemaakt, Daniël is geboren! Richard en Monique gefeliciteerd!!!
Vanavond hoop ik weer verder te gaan met mijn uitdagings-lo! Bah, wat kan je het jezelf soms moeilijk maken zeg! Hele andere dingen gaan doen dan dat eigelijk jouw ding is...hihihi
Ben benieuwd!

Bedankt weer voor het lezen!
Doei doei

Reacties

Charlotte zei…
Wat een mooie layout Miranda! En ja, beladen dag, maar daarom misschien juist wel heel geschikt om over te scrappen?

En je kaartje... Wauw!

XXX
Lean zei…
Gaaf de lo en de kaart is ook heel mooi succes met uitdaging.
gr,Lean.
Margot zei…
wat een supergave lo!
marga zei…
Ik vind het een super lo!! En het kaartje is ook schattig!!!
Toch wel een hele mooie lo over zo'n beladen dag!
Romy zei…
Die foto's zijn zeker lief! En een moeilijke dag als 30 april kan toch ook mooie momenten hebben?! Je lootje is in ieder geval prachtig en heel Hollands:) Mooie kaart ook trouwens. En veel succes met je uitdaging...zo herkenbaar!
Lischa zei…
Erg leuke layout mooi zeg ,leuk dat kant in het rond
en heel mooi kaartje ook

groetjes jolanda
Jackie zei…
Ik vind het echt een koninginndag Layout, geweldig !!!

Kaartje is top !!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei