Doorgaan naar hoofdcontent

Broertje:

Gefeliciteerd!!!!!!!
Vandaag dus mijn broer(tje) jarig, oke, hij is 28 jaar nu maar in mijn ogen blijft hij mijn kleine broertje! ( sorry Den! ) Gisteravond hadden we een etentje georganiseerd omdat er 2 collega's weg zijn gegaan.... Ik heb hoesjes gemaakt voor de cadeaubon, en ja eindelijk weer de sill gebruikt! Zowel voor de hoesjes als voor de blaadjes! :DEn ik ben eindelijk begonnen aan mijn travel journal....Ik weet nu al dat het een klusje is van weken maar heerlijk om mee bezig te zijn! Zal snel een sneakje plaatsen! Eerst nog even wat papier erbij kopen want vind alles zonde om te gebruiken, het is zoooo'n mooie lijn! Oud, maar mooi de lijn van MM Passport!

Nou bedankt weer voor jullie bezoekje!!!
Doei doei

Reacties

Lean zei…
gefeliciteerd mooi kaart heb je gemaakt voor je broer[tje].De hoesjes zijn ook heel gaaf.
veel plezier met mm passport[ligt hier ook mooi te wezen]hihihihi,maar jij maakt het vast nog weer mooier.
gr,Lean.
Romy zei…
Gefeliciteerd met je broertje! Wat een gave kaart en cadeaubonhoesjes. Heel leuk gedaan!
*Rianne* zei…
Moooi! Gefeliciteerd!!
Chantal zei…
gefeliciteerd met je broertje!!
en super dingetjes heb je weer gemaakt hoor!!!
Judith zei…
Nog gefeliciteerd met je broerTJE lol
En wat een leuke envelopjes zeg!!!!
Jij bent weer goed bezig!!!

Groetjes Juut
marlies zei…
nou... heb ik je gisteren aan de telefoon en nu lees ik dat je broertje jarig was.... NOu meis alsnog van harte gefeliciteerd.

leuke vloppies zijn het geworden !
nora zei…
Gefeliciteerd met je broer ,en wat en leuke kaart heb je voor hem gemaakt.Enne die hoesjes zien er ook mooi uit.
Groetjes Nora
Als eerste gefeliciteerd met je broer(tje)!!

Leuke hoesjes heb je gemaakt!!
Birgit zei…
Prachtig gelift!! en je tante was vast blij met dat mooie kaartje!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!