Doorgaan naar hoofdcontent

Carnaval 2010!

Jaja, ook hier is het carnaval! Vandaag is het eindelijk op school dan zover!
En wat vinden jullie? Schattig toch? Ik voel wel al een lo aankomen!! :DDeze heb ik vorige week gemaakt! Zag het papier in de winkel en vond het zooo gaaf bij deze foto passen!!! En deze foto is zoooo hoe Jop is, lekker op de grond liggen en rijden met de auto's! En tot slot een valentijnskaartje! Ik had meegedaan met de wedstrijd van It's Scrap Time .
Erg leuk om te doen, helaas niet gewonnen maar er waren erg mooie inzendingen!
En nu natuurlijk de vraag voor wie het kaartje is....
Ik heb hem naar een hele lieve man gestuurd die mij in de pubertijd een kaartje heeft gestuurd met valentijn waardoor ik toen helemaal hyper was.... Helaas, het was mijn oompie....( ook leuk hoor! :D )
En nu heb ik er eentje terug gestuurd!Nou dat was het weer...Ben nog steeds naar mijn travel journal aan het KIJKEN, hahahah geen idee hoe ik moet beginnen!
En ik ben bezig met een jaaroverzicht van 2008 en 2009!
En nu ga ik snel langs jullie want dat is te lang geleden!

Bedankt weer voor het langskomen!
Doei doei

Reacties

Arine zei…
schitterend papier voor die autokleed layout.
En wat zijn ze leuk verkleed.
Ik vind het altijd leuk als meisjes NIET als prinses gaan
Bij mijn jonges is het donderdag, dus foto's volgen nog bij mij
Unknown zei…
Je kaartje vind ik helemaal top de lo is ook heel geslaagd geworden.Ik ben benieuwd wat je met de carnavals foto gaat doen.
gr,Lean.
Romy zei…
Heel gaaf kaartje! Daar zal hij vast blij mee zijn:) Mooie layout ook trouwens...die foto is zo lief! De carnvalskostuums zijn superschattig. Ik voel een layout aankomen:)
marlies zei…
ow wat zien zowel Lotte als Jop er geweldig uit ! Heerlijk ! Die koppies !

Je lo is geweldig, als altijd ;-)

liefs
Annelies zei…
Je dochter is een hele 'enge heks'!! :-) Je valentijnskaartje is ook erg leuk geworden!
Chantal zei…
Wat zien je kids er geweldig uit zeg!! hebben ze het leuk gehad op school???
Maaike zei…
Superleuk lootje zeg en wat leuk je ook te zien op het SA ;-)
Unknown zei…
Mooie Lo! En leuke foto's is zeker scrapmateriaal!!!
R zei…
Wat een leuke foto's! Hebben ze een leuke carnaval gehad? En je LO is echt top!! Net als de kaart!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!