Doorgaan naar hoofdcontent

Overzicht...

Van het jaar 2008!
Ik had eens het plan om van elk jaar ( sinds de kinderen er zijn ) een overzicht te maken en deze in lijsten in het trapgat te hangen!
2007 had ik al af en 2005 was ik mee bezig maar die ga ik even helemaal los halen en weer anders doen...( al zou ik dat het liefst ook met 2007 doen, weer zo anders dan dat ik nu scrap maar zo blijf ik bezig! :D )
Dit is dus 2008:


De foto's van 2009 zijn geprint dus ik hoop daar zo nog een beginnetje mee te maken!
Bedankt weer voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Reacties

Lean zei…
Hihihi ik ken dat maar ik vind deze helemaal super geworden en als je dan naar de carnavals foto kijk jeeee wat gaat dat hard zeg!!!!
gr,Lean.
Romy zei…
Dat is nog eens een leuk idee! En prachtig uitgewerkt zo op deze layout. Helemaal geweldig weer!!
Margot zei…
supergaaf geworden!
Ilonka zei…
Hoi Miranda wat een leuk idee en wat een leuke fofo,s
Een schitterende lootje.

groetjes ilonka
Wat een gaaf idee!!!

En... ik vind deze lo ook erg leuk geworden!!
josajase zei…
erg leuk zo, dat overzicht van een heel jaar!.

ik ga je volgen ;)

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei