Doorgaan naar hoofdcontent

Overzicht...

Van het jaar 2008!
Ik had eens het plan om van elk jaar ( sinds de kinderen er zijn ) een overzicht te maken en deze in lijsten in het trapgat te hangen!
2007 had ik al af en 2005 was ik mee bezig maar die ga ik even helemaal los halen en weer anders doen...( al zou ik dat het liefst ook met 2007 doen, weer zo anders dan dat ik nu scrap maar zo blijf ik bezig! :D )
Dit is dus 2008:


De foto's van 2009 zijn geprint dus ik hoop daar zo nog een beginnetje mee te maken!
Bedankt weer voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Reacties

Lean zei…
Hihihi ik ken dat maar ik vind deze helemaal super geworden en als je dan naar de carnavals foto kijk jeeee wat gaat dat hard zeg!!!!
gr,Lean.
Romy zei…
Dat is nog eens een leuk idee! En prachtig uitgewerkt zo op deze layout. Helemaal geweldig weer!!
Margot zei…
supergaaf geworden!
Ilonka zei…
Hoi Miranda wat een leuk idee en wat een leuke fofo,s
Een schitterende lootje.

groetjes ilonka
Wat een gaaf idee!!!

En... ik vind deze lo ook erg leuk geworden!!
josajase zei…
erg leuk zo, dat overzicht van een heel jaar!.

ik ga je volgen ;)

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!