Doorgaan naar hoofdcontent

Tea-time

Inge was zaterdag jarig en ze wist natuurlijk geen cadeau te verzinnen.... Ze zei gewoon: "je bent toch creatief?? verzin maar wat!!" hahahahah nou leuk! Dat maakt het makkelijk voor mij.... ;-(
Ik heb mijn best gedaan dus een theedoos gemaakt omdat ze graag een kopje thee lust! :D
( Marlies bedankt voor doosje en helpen verzinnen! ) De binnenkant is verdeeld in 3 vakjes, dat kwam mooi uit! Eentje voor de thee, eentje voor wat lekkers en eentje voor de centjes! :D

Ik ben van de week ook ineens lastminute bij Marlies een avond geweest om te scrappen! Dat was écht lang geleden! Heel fijn, Marlies bedankt nog!
Ik heb niet veel gedaan en wat ik heb gedaan is nog niet af dus wordt vervolgt! :D
En toen was ik gister ineens een dag bij Barbara! Heerlijk als dingen zo spontaan gaan!!!
Marlies kwam ook ineens en zo hebben we met zijn drietjes zitten scrappen! Was erg gezellig!! Bedankt meiden!
Gister heb ik ook niet veel gedaan, behalve kletsen, maar gisteravond thuis deze lo afgemaakt!
Een foto van een winterse wandeling in het bos!
Tja, en nu liggen er dus 3 lo's die nog niet af zijn maar hoop deze snel af te kunnen maken!
Bedankt weer voor het lezen en leuk al die berichtjes van jullie!!!!
Doei doei

Reacties

Bianca zei…
oooohhhh dat theekistje vind ik super joh.... die zal blij zijn met haar kado...
En je lootje is weer een plaatje prachtig meis, met misty gaat het beter heeft alleen nog brandwonden op depootjes en op de buik gelukkig het geneest heel snel. Bedankt weer voor je berichtje knuf Bianca
Super zeg! Het theedoosje is hemaal leuk en je LO is gaaf!

xoxo
Miranda zei…
Wat een prachtige layout. En dat theekistje, super om te krijgen!
Gezellig zo spontaan met elkaar scrappen!!
Unknown zei…
het was in ieder geval heeeeeeeel gezellig lees ik.En je hebt toch maar weer mooie creaties gemaakt.
gr,Lean
Arine zei…
Prachtige theedoos en schitterende layout.
Gezellig hoor zo samen scrappen
doei
Romy zei…
Wauw, wat een geweldige layout. Alles klopt gewoon perfect. Dat theedoosje is ook supermooi. Ik weet zeker dat ze er erg blij mee zal zijn.
Johanna zei…
Wat een goed idee, een theedoos met chocolaatjes erin! Mooi gemaakt en de titel 'tea time' is ook super. Ga het zelf binnenkort ook eens uitproberen :)
Charlotte zei…
Wat een mooi theedoosje heb je gemaakt Miranda. En je layout is weer om door een ringetje te halen: prachtig!!! Leuk dat je zoveel onverwachte scrapmomentjes hebt gehad! ;)

xxx
MvM-design zei…
Je theedoos is helemaal toppie!! De Lo ook natuurlijk ;)))
Liesbeth zei…
o wat super weer zeg!! dat theekistje helemaal geweldig!!!
groetjes Liesbeth
Unknown zei…
Leuk theekistjes hoor!

Zeer gave Lo! Geweldige kleuren en papier! Mooie afwerking! Ik vind het gaaf dat niet elk hoekje van de LO is gebruikt! Top!
Lischa zei…
Hoi Miranda

Zo`n Theedoos is altijd leuk om te pimpen en dat als cadeau te geven,heb ik een tijdje geleden ook nog gedaan,maar die van jou vind ik heel mooi die van mij was maar een beetje simpel en had ik dus geen foto van gemaakt.

Je lootje is ook heel mooi geworden ,prachtig

En de andere onafgemaakte:-)lootjes komen nog wel ,ik heb ook wel eens van die dagen,van de week had ik er nog een heb hem eindelijk vanavond afgemaakt.Dus morgen even foto`tje van maken.

groetjes jolanda
marlies zei…
super super meis !
Als ik dan jouw werk zie krijg ik zoveel inspiratie nou ja eigenlijk liftneigingen. Waarom kan ik dit zelf niet bedenken. Nu is mijn gelifte lo nog niet klaar ;-)
Ik vind hem helemaal geweldig
en oook ik heb het beide dagen super naar mijn zin gehad

liefs
Ilonka zei…
Wauw wat is de theebox supergaaf. En je lootje is ook al zo geweldig mooi!! Knap weer gemaakt MIranda!

groetjes Ilonka
Iris zei…
Tja altijd leuk om zo ineens iets spontaan te gaan doen!
Enne je theedoos is heel erg leuk geworden! Leuk idee!
Ben benieuwd naar hetgeen wat nog niet af is ;)
R zei…
Wauw dat theedoosje is echt superleuk geworden!!! Ook heel tof idee! Leuke layout ook :D!
Maaike zei…
Supergaaf lootje heb je gemaakt zeg...

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!