Doorgaan naar hoofdcontent

weekend

Heerlijk, weekend! Helaas mag ik zo werken maar na een shotje verse sap, door de kinderen geperst, kan ik er wel tegen! Heerlijk toch zo....Nog even en ze komen het naar boven brengen! ( bah moet er eigelijk niet aan denken, vind ze nu al zo groot..... ) Het is me gisteravond gelukt om het overzicht van 2009 af te maken! Eindelijk mocht ik van mezelf nu het geruite papiertje van October Afternoon gebruiken! Ik vind het zooo gaaf!
Allemaal een heel fijn weekend en bedankt weer voor het kijken!
Doei doei


Reacties

Manon zei…
die is leuk geworden zeg!
Ik voel me redelijk. Ga zo voor het eerst weer proberen te fietsen. Dus hopelijk gaat dat goed:)

bedankt voor je lieve berichtje!
groetjes Manon
Jackie zei…
Tycho perst ook altijd,
maar die is nu bij zijn vader, dus heb het net zelf gedaan...

Vind die overzicht layout echt super gaaf !!!
marga zei…
Wat een service..............geniet er maar van. als ze groter zijn doen ze het niet meer hoor ;)

leuk weer zo'n jaaroverzicht. En dat ruitje...........tja........is zo gaaf!!
Marlieke zei…
Wat een service van de kinderen en wat een leuke LO!!!!!
Romy zei…
Dat is nog eens service:) Heerlijk zo'n versgeperst sapje! Deze overzichtslayout is ook al zo mooi geworden! Ik ben ook helemaal weg van dat geruite papiertje:)
Unknown zei…
Was het sappie lekker je lo is weer heel mooi geworden.
gr,lean.
Lischa zei…
Lekker hoor dat sapje vers van de pers,schattig van je kindjes

de lo is weer helemaal leuk

groetjes jolanda en fijne zondag gewenst
Je@net zei…
Wat een gave lo Miranda! Super joh!
En ja, zo'n vers geperst sinaasappeltje gaat er altijd wel in!
Chantal zei…
Lekker zo'n sapje!!
Gave LO geworden zeg... vind dat papier ook zo leuk... heb het hier ook liggen en ben al druk aan het denken waar ik het voor ga gebruiken.
Judith zei…
Prachtig weer Miran!!!!
Tijd voor een online croppie deze week???

liefs Juut
Iris zei…
Wat een leuk idee om van ieder jaar een overzicht te maken en op te hangen! Deze 2 zijn igg wel erg leuk!
Enne heerlijk hoor dat je zo verwend wordt door de kids! Maar idd ze worden wel heel snel groot allemaal hè!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!