Doorgaan naar hoofdcontent

Eindelijk veel foto's!!

Eindelijk kan ik de foto's allemaal laten zien!
Zoals de brunch van de pasen:

Het was zo gezellig, lekker gegeten en natuurlijk eitjes zoeken in de kamer én in de tuin!
En voor mijn ouders had ik dit blikje gemaakt met allemaal lekkers erin:


Voor een collega mocht in een fotoalbum maken voor haar kleindochter! Het moest in de kleur lila, dus een hele uitdaging voor mij omdat ik daar eigelijk niets mee heb....


En gister was mijn moeder jarig! Ik heb dit kleine flesje wijn bescrapt en we hebben servies van Janneke Brinkman gegeven!


Mijn moeder wilde een dagje weg met de familie ipv haar verjaardag vieren en we zijn naar Konining Juliana toren geweest! Heel gezellig en ook weer veel foto's gemaakt! Het was wat fris, maar we hebben een hele leuke dag gehad! Ik moet gewoon even deze foto's laten zien, wat een lol!!! ( kijk die foto dat Jop onder de 'voeten' van opa gaat kietelen! hihih )

En zoals jullie misschien wel weten zijn de nieuwe meubels zaterdag gebracht!!!! Whow!!! Ik ben er zo blij mee!!!! Het staat allemaal nog niet zoals het moet staan maar dat komt omdat de nieuwe banken er nog niet zijn en de buffetkast nog weg moet maar dat geeft niet, komt allemaal wel!
Wat vinden jullie???

En nu is het eten klaar uit de oven dus bedankt voor het kijken en jullie leuke reacties elke keer!!!

Fijne avond!!!

Reacties

Judith zei…
Wat een leuke foto's allemaal!!!!
Maar vooral je meubels zijn top zeg!!! geweldig!! Moet heerlijk zijn om je kamer nu zo te zien!!!

Liefs juut
Manon zei…
wat een geweldige dingen weer! en super leuke fotos! jeetj ik smul van je nieuwe meubels ik ben daar helemaal weg van. En ga het binnenkort bestellen. Eerst even mijn keuken afwachten.. want dat brengt een hoop rommel met zich mee!
Groetjes Manon
Unknown zei…
Nog gefeliciteerd met je moeder mooie scrapsels heb je weer gemaakt en de meubels zien er gaaf uit.
gr,Lean.
Unknown zei…
Lekker gegeten??

Je meubels zien er goed uit... Het eten ziet er lekker uit,je knutsels zien er mooi uit en de foto's uit de juliana toren zien er gezellig uit!!

Wat willen we nog meer???
Romy zei…
Wauw, wat een boel moois (en lekkers). De foto's uit de Julianatoren zijn wel heel schattig, vooral de foto van Jop bij de voetjes inderdaad. En jullie nieuwe meubels...echt geweldig. Helemaal mijn ding:)
Charlotte zei…
Wow Miranda... wat een mooie dingen heb je weer gemaakt!!! En die meubels... GEWELDIG!!! Supermooi!!!

xxx
Bianca zei…
Wat ziet de brunch er gezellig uit....... EN je MEUBELS!!!! helemaal mijn wauwie, super en je hebt uiteraard weer prachtige dingen gemaakt. fijne dag groetjes Bianca
Jackie zei…
krijg honger, hahaha
wat ziet dat er lekker uit, super leuk cadeautje ook voor je ouders..

Nog van harte met je moeder,
die fles is weer super geweldig..


En je meubels, WOW !!
Ze zijn prachtig !!
Annelies zei…
Ik kan niks zeggen over je meubels dan: Ik ben harstikke jaloers... Gelukkig weet ik wel dat wij ook voor dat soort dingen aan het sparen zijn :-)
Manja zei…
Wat een leuke blog heb je!
Je maakt ook erg gave dingen, ben gelijk volger geworden!
Groetjes Manja
marga zei…
Wooooooooooooooooooooooooooh, dit ziet al heeeeeel gaaf!!!
Anoniem zei…
Wat een super mooie meubels!
Ben er helemaal verliefd op!
En alles is weer prachtig wat je hebt gemaakt.
kus Maris je 'ex' C.

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!