Doorgaan naar hoofdcontent

kaartjes!

Het is al even geleden dat ik wat geplaatst heb..... Ik heb ook niet zoveel gescrapt dus kon ook niet veel laten zien....Volgens mij heb ik een MEGA Layout dip!!! Kaartjes gaat nog wel maar lo's lukt me niet en trekt me niet meer..... Wat is dat nou toch?!

Vorige week was Jop zijn verjaardag, het was een super gezellige dag!! Van Inge heeft ie een echte piratentaart gekregen die ze samen met haar schoonzus heeft gemaakt!! Hij was leuk, en heeeel lekker!!!
Om hun te bedanken heb ik ze een kaartje gestuurd:Voor een collega maakte is dit kaartje, waar ik ook eindelijk weer eens de CB voor heb gebruikt! Toch wel een leuk ding! :D


Deze pot is vers van de pers! We gaan zo naar een feest van mijn nicht die 40 is geworden!Ze is net gescheiden en wilde dingen voor haar uitzet! Nu had Marlies het idee om een koek/ snoepjespot te maken dus ok, lekker simpel en in de pot koekjes gedaan en een vloppie met geld!


Vanmorgen was er in Leiden een stoffenmarkt! Tuurlijk moest ik daar alleen even gaan kijken maar kwam met leuke dingen terug!!!! Zoveel vrolijke en leuke stofjes, ben snel weer terug gegaan want ik kon wel blijven kopen!!!


Nu kan ik weer verder met de fotoalbums die ik maak! Ik heb weer 2 opdrachten binnen!!!! ( helaas weer lila, is niet mijn kleur, maargoed... Goede uitdaging! :D ) Als je intresse hebt in zo'n album stuur me dan een mailtje! Ik vind het zo leuk om te maken! En het kan in alle kleuren!

Reacties

Annelies zei…
Leuke dingen heb je allemaal weer gemaakt en gekocht!!!
marlies zei…
super super spullies miranda ! je snoepjes/koekjes pot is echt geweldig geworden... ben benieuwd wat je nicht er van vindt

liefs
Die pot ziet eruit om op te eten! ;-)

Enne je komt wel weer uit je dip!
Je kaartjes zijn in elk geval erg mooi!

:-)
Lean zei…
allen kleuren maar geen paars/lila..hihihi je kaartjes zijn weer top de pot om op te eten en de stofjes als toetje..
En de taart van Jop die is al op!!!
gr,Lean.
manja zei…
Leuke kaartjes heb je gemaakt, en die stofjes zijn wel heel erg leuk!!
Enne,lo's lukken mij ook al maanden niet hoor, zolang je nog wel kaartjes en andere dingen maakt is er niks aan de hand hoor,dat komt vanzelf wel weer!
Groetjes Manja
Liesbeth zei…
No gefeliciteerd met Jop!
Leuke kaartjes,
groetjes Liesbeth
Lischa zei…
Leuke dingen heb je weer gemaakt ,leuke kaartjes,leuke stofjes gekocht,ook leuk dat verjaardagscadeau.

Maar wat is dat nou Miranda het trekt je niet meer layouts maken,niet opgeven hoor ,ik haal veel inspiratie uit jou layouts ;-)
Laat het f gaan en dan komt waarschijnlijk de inspiratie en zin vanzelf wel weer.

groetjes Jolanda
Romy zei…
Ik vind je kaartjes en de pot in ieder geval heel erg leuk geworden! En ikw eet zeker dat die layouts wel weer komen, hoor:)
Je@net zei…
Super leuke kaartjes, Miranda. En wat een leuk idee, die snoeppot!!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!