Doorgaan naar hoofdcontent

200???

Dit is gewoon mijn 200ste blogbericht!!! Wat leuk, bij toeval zie ik het ineens!!! Ik ga mijn volgende post een candy weggeven, dit moet toch gevierd worden?!
En wat was het feest zeg afgelopen weekend!!!
Onze lieve Lotje heeft haar A- diploma gehaald! Wat een kanjer is het toch!

Ook was mijn schoonmoeder jarig en heb ik geprobeerd is haar "style" een zilverfotolijstje te pimpen! De foto's zijn alleen een beetje slecht maar zo hebben jullie een idee!

Voor mijn collega mocht ik een wijnfles scrappen en het liefst zo roze mogelijk! :D Is geloof ik wel gelukt maar zal hem later helemaal laten zien als ze hem ontvangen heeft!


En ook eindelijk is hier de schoolfotograaf geweest, zo leuk zijn ze geworden!! Echt zoals de kids zijn zo staan ze op de foto!
Knap hoor van zo'n fotograaf! ( hij zei alleen maar:"wie laat er nou een poepie??? Wie deed dat???" en de kids lagen helemaal in een deuk!!! Hahaha oke, ik deed net zo hard mee! ;) )


Verder niets te laten zien, even druk met de voorbereidingen van Lotte haar verjaardag, traktatie en partijtje maar het scrappen komt later weer!
Bedankt weer voor het kijken!!
Doei doei

Reacties

Unknown zei…
heeehee Lotte gefeliciteerd met het behalen van je zwemdiploma...gaaf hoor!!!
Romy zei…
Wat goed van je, Lotte! Van harte gefeliciteerd met je zwemdiploma. En die schoolfoto is inderdaad heel leuk. Lekker spontaan! Als je mijn oude schoolfoto's bekijkt, zie je toch telkens weer zo'n nep ingehouden lachje, maar jullie schoolfoto is wel heel erg leuk geworden!
Manon zei…
van harte gefeliciteerd met je dochter! en wat een super gave schoolfoto zeg. J emag trots wezen hoor op je kanjers!
Groetjes Manon
Lischa zei…
Hartelijk gefeliciteerd met Lote ,wat goed van haar zeg Zwemdiploma A toppie hoor
De schoolfoto is zeker heel mooi ,lekker spontaan,heel mooi ,mooie kindjes heb je hoor.

En jij ook gefeliciteerd met je 200e blog bericht ;-)

Was je schoonmoeder blij met het fotolijstje
ik heb ook eens mijn schoonmoeder zoiets gegeven van de kids

groetjes weer
Gefeliciteerd met het A-diploma van Lotte! en die schoolfoto is idd heel leuk geworden!
marga zei…
Wooooooooooooooooooh, dat is even knap van Lotte!!!!
Dikke knuf voor haar!!!
Schitterende schoolfoto trouwens!!
Chantal zei…
Wat goed van Lotte!!
gefeliciteerd hoor...
Jackie zei…
Sorry alweer veelste lang niet geweest...

Gefeliciteerd met Lotte's A diploma, op naar de volgende ???


En ben benieuwd naar je fles, ik denk dat ik zo iets maar voor Tycho's meester ga doen ofzo..
marjan zei…
Gefeliciteerd met het zwemdiploma van Lotte !!
Ben hier alweer veel te lang niet geweest,ik zie zoveel moois staan ;)Vooral je lootjes voorlezen en die van de giro vind ik helemaal super !!
Ook je adresboekje is erg mooi...bedankt voor je lieve blogberichtjes :):):)
Unknown zei…
Gefeliciteerd met het behalen van het zwemdiploma van Lotte! Goed zeg!!

Ook een geweldige foto van je 2 kids... Heerlijk!

Mooi werk ook weer geleverd...
En 200 berichten?! Keep on going!
Bianca zei…
Gefeliciteerd nog met haar diploma super dikke duim enne wat een prachtige foto mooie kids...

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!