Doorgaan naar hoofdcontent

Lekker bezig....

...Maar nog weinig foto's!
Ik ben met een paar dingen tegelijk bezig, adresboekje pimpen met stof, 2 fotoalbums maken, een fles wijn en een fles port scrappen en moet ook echt heel snel nog uitnodigingen maken voor Lotte haar verjaardag.....Ik geloof dat het een hele mooie dag is vandaag en kunnen de kids lekker buiten spelen...;-) ;-)
Dit kaartje heb ik van Romy gelift, zo leuk om eens die vlaggetjes te maken, ga ik zeker nog in een lo verwerken.... ( Een wat?? oh dat 30 bij 30 papier waar ik gewoon echt geen zin meer in heb..... Hmmmmmm)


Nou iedereen nog een fijne week en tot snel!!

Reacties

*~Patries~* zei…
Leuke kaartjes!

*Kus Patries*
marjan zei…
Hoi Miranda......jouw kaartje met de cupcake en de vlaggetjes is anders ook helemaal gaaf !!!!
Zo breng jij mij weer op een idee:):):),die vlaggetjes zijn zo leuk om te maken.
Wat je met die albums hebt gedaan vind ik ook erg mooi!
En natuurlijk mag jij mijn lootje opslaan :)
Manon zei…
mooie kaarjtes. En ik weet wat je bedoeld over je lootjes. Ik heb zelf ook steeds minder inspiratie zucht.
Groetjes Manon
Lean zei…
Gave kaartjes weer Miranda en ja die vlaggetjes zijn heel mooi.
gr,Lean.
Jackie zei…
ik vind je kaartjes echt geweldig,...
En sja vlaggetjes, ben weg van de vlaggetjes, haha
Lischa zei…
hele mooie kaartjes Miranda .

Je zei dat je vind dat mijn scrapstijl aan het evranderen is ;-)ik ben benieud wat je veranderd vind,ik merk het namelijk zelf niet zo,maar ben heel nieuwschierig;-)

kom je het mij vertellen ?

groetjes jolanda
Romy zei…
Jeetje, dat zijn weer gave kaartjes!! Ik vind jouw vlaggetjeskaart ook zo leuk. Het begint bij mij al een echte verslaving te worden: vlaggetjes hier, vlaggetjes daar:)

Fijn weekend alvast!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!