Doorgaan naar hoofdcontent

Moederdag!!!

Nu durf ik de meeste dingen wel te plaatsen! Alles is bijna bij de ontvanger aangekomen! :D
Deze fles met Butterscotch likeur heb ik voor mijn schoonmoeder gepimpt in haar kleurtjes! Ik hoop dat ze er blij mee is, blijft moeilijk om wat te verzinnen voor de moederdag! ( cadeautje van mijn eigen moeder komt later want die spiekt hier nog wel eens regelmatig! ;) )



Dit is mijn adressenboekje wat al een tijdje klaar lag om gepimpt te worden... Toen ik laatst op de stoffenmarkt deze stof had gekocht wist ik meteen dat ie hiervoor gebruikt ging worden!
Schatje toch? Nu nog even invullen!



Een collega is zwanger dus wel leuk om even een kaartje te maken:

Een andere collega vroeg of ik een fles wijn voor haar wilde 'bescrappen':


En weer een andere collega wilde graag een doosje met rood:



Jullie zien dus dat ik even aan het promoten ben op werk! :D De meeste wisten helemaal niet wat ik allemaal deed, en nu kan ik niet ophouden met vertellen hoe leuk het allemaal is om te doen! Misschien eens een workshop geven en meer mensen verslaafd maken aan scrappen!!! :D :D :D

Nou nu ga ik lekker slapen en hopen dat ik morgenvroeg ontbijt op bed krijg! :D
Iedereen een fijne ( moeder) dag!
Bedankt weer voor het kijken!

Reacties

Unknown zei…
hihihi het is toch wat probeert ze iedereen verslaafd te maken ,moet dat niet anders om??????
mooie creaties weer hoor.
gr,Lean.
Romy zei…
Wauw, jij bent iedereen wel heel erg aan het verwennen met allemaal mooie zelfgemaakte dingen. Het ziet er allemaal weer TOP uit!! Nu maar hopen dat je zelf ook heerlijk verwend wordt, vandaag met Moederdag:)
Arine zei…
wat een prachtige werkstukken weer. Dat randje met die gaatjes op dat kaartje...geweldig, is dat een pons?? En dat adressenboekje ook supergaaf.
Moet je zaterdag toch eens uitleggen hoe je dat doet met die stofjes
Jackie zei…
Ik vind echt alles helemaal super gaaf !!

Die flessen moet ik toch ook eens doen, vind dat zo leuk...

en die stof van je adressenboekje, echt heel erg mooi
marlies zei…
ik vind het echt allemaal stuk voor stuk weer super projecten Miranda ! dat adresboekje is echt superschattig geworden, de flessen ook ! en idd misschien moet je zaterdag eens goed uitleggen hoe je dat nu precies doet met dat stof. (of geef een workshop.... ik ben dan de eerste die boekt)

Hoop dat je een fijne moederdag hebt met lieve kadootjes

liefs
whow miranda, ziet er goed uit!!!
ik snap dat iedereen wat door jou be-scrapt wil hebben.

groetjes melanie
Liesbeth zei…
wat een leuke dingen weer!
groetjes Liesbeth
Irene zei…
Ha, je bent er maar druk mee geweest zeg. Wel erg mooi geworden hoor.
Lischa zei…
Hoi hoi
Wat kan jij toche en prachtige dingen maken,jij kan volgens mij echt alles oppimpen,wat leuk zeg die flessen en dat adressenboekje echt prachtig.

en heet kaartje is ook suoermooi

groetjes jolanda
Unknown zei…
Je bent goed op dreef! Maak er nog maar meer "verslaafd"! Jippie!

Leuke moederdag kado trouwens! Maar dat geld ook voor de andere werkjes!!
Liefs Inge zei…
Oh, als ik nog niet verslaafd was, dan werd ik dat nu wel door jou!
Je hebt weer super schattige cadeautjes gemaakt.
En dat scrappen op 30x30 komt vanzelf wel weer, alles op zijn tijd hoor. Je kan toch niet heksen?
Milnie zei…
ik kijk mijn ogen uit; dit zijn echt prachtige creaties! weet zeker dat het allemaal in de smaak is gevallen!

liefs
Liesbeth zei…
Er staat een award voor je klaar op mijn blog!
groetjes Liesbeth

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!