Doorgaan naar hoofdcontent

Wéér een lift!!

Deze is echt weer lekker gelift, en volgens mij zelfs met dezelfde papiertjes... ik had toevallig die lijn net gekocht dus kon ik hem mooi meteen gebruiken! En weet je? Ik wil er nog meer papier van kopen!! Zo heerlijk fris en vrolijk!!

En dit kaartje heb ik gemaakt nav een card challenge! Ben er niet helemaal tevreden mee maar was leuk om te doen!Iedereen weer bedankt voor het kijken en hopelijk kunnen we allemaal lekker genieten van het mooie weer dat gaat komen! ;)

Doei doei

Reacties

marlies zei…
ow super je lift Miranda... en die foto is echt zoooo lief ! misschien ga ik hem vanavond wel liften.

liefs (fijne dag)
Charlotte zei…
Wauw... wat een supergave layout Miranda! Het papier is inderdaad errug leuk! En je kaartje vind ik prachtig, niks mis mee! ;)

xxx
Lean zei…
hele mooie lo en ja koop maar meer van die papiertjes is helemaal jouw ding .Kaartje vind ikke ook heel mooi hoor!!!!!
Romy zei…
Wauw, die layout... Ik kon het niet laten en heb meteen ook wat van die papiertjes besteld. Wat een gaaf lootje zeg! Ik vind je kaartje ook prachtig hoor:)
Miranda zei…
Lekker vrolijke layout. Ziet er goed uit!!!
Liesbeth zei…
supergaaf geworden!
groetjes Liesbeth
hey miranda, gaaf zeg je lo. en dat papiet is zeker super schatig.
welke lijn is dat?

en je kaartje vind ik niks mis mee hoor, heel leuk!

x melanie
Arine zei…
ja de layout is prachtig en die kaart vind ik ook weer een plaatje hoor
Manon zei…
heeej die heb ik eerder gezien.Maar ik vind deze layout echt goed gelift. Super leuuke kleuren heb je weer gebruikt. En je kaartje valt tegen??ECHT NIET! hartstikke gaaf!

fijn pinksterweeekend!
Groetjes Manon
Ow... wat een super lo!
Een klein fototje maar zo veeeeeeeel zeggend! super!

Het mooie weer blijft hopelijk zo! Wel net zo lekker!

Fijn pinksterweekend!!
Maaike zei…
hij was leuk om te liften he ;-)
heel erg leuk geworden!
Je@net zei…
Super gave lo, Miranda en wat een lief kaartje heb je gemaakt!!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!