Doorgaan naar hoofdcontent

Weer gescrapt!!!!

Vooral zaterdag ben ik veel met scrappen bezig geweest!! Heerlijk, de kids waren buiten en ik liep heen en weer en was lekker aan het rommelen!
Deze lo is ontstaan nav een lift challenge: ( ben zoooo verliefd op het papier: Arine bedankt! :D )


Ik heb nog een lo gemaakt maar die mag ik nog niet laten zien... Die is voor een secretlift! Spannend!!! :D

En de lo is héééél erg zoet en glitter, maar had ik even zin in!! Ik krijg het niet goed op de foto maar het achtergrond papier zit behoorlijk vol met glitters! :D Ach, het past wel bij Lotte!
En vorige week had ik dit kaartje tussendoor gemaakt! Mijn schoolvriendinnetje van vroeger is zwanger van een 2-ling!!! Leuk!!!
Ik had nog nooit een meerling kaartje gemaakt maar was erg leuk!En nu zit ik er geloof ik wel weer helemaal in!!! Ik hoop snel weer wat te laten zien!!
Bedankt voor het kijken!
Doei doei

Reacties

*~Patries~* zei…
Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt zeg!

*Kus Patries*
Romy zei…
Wauw, dat ziet er helemaal top uit! Die eerste layout is heerlijk zomers en de indeling zo gaaf! En de tweede layout is zo lekker roze en zoet. Supermooi! Je kaartje is super-supermooi! Alles klopt gewoon en die twee bedeltjes zijn heel schattig.
Lean zei…
Gaaf hoor en die roze vind ik helemaal super geworden.
gr,Lean.
Geweldige LO's, vooral die eerste! de vrolijkheid spat er vanaf!!
Jackie zei…
Hey...
Super, ik stuur je straks even een pb'tje met adres...

Ik ben echt helemaal weg van je layout, zo gaaf met die bloemen zo..
En, die droom auto, me to zou ook wel een rose willen (net als een fiets, scooter of motor, hihi)
Marga zei…
Wat een leuke dingen allemaal weer!! En inderdaad een roze auto is wel hel gaaf hoor. Er staat er hier ook een op het pad ;)
Liesbeth zei…
Nou volgens mij zit jij er inderdaad weer in. Wat een leuke dingen heb je gemaakt.
groetjes Liesbeth
Lischa zei…
Prachtige lootjes heb je weer gemaakt,je gaat weer lekker meid.
De vroilijk gekleurde lo vind ik heel vrolijk en heel mooi ,de droomauto vind ik echt een coole meide lo geworden ,heel erg leuk
en het kaartje erg schattig.

Groetjes jolanda
Bianca zei…
WAUWIE, prachtig weer ik vind het altijd super om naar je werk te kijken die droomauto heerlijk rose leuk........ en de bovenste met die bloemen super gedaan.
xx Bianca
Maaike zei…
Leuk leuk leuk.... En die roze... echt superzoet!! hihi....
Arine zei…
oh wat een leuke werkjes weer en inderdaad lekker vrolijk papier. Het ligt hier nog te liggen haha.
Misschien iets voor 25 juli
Die eerste LO! Dat papier... Ik doe met je mee... GAAF! :-) Zo lekker vrolijk! En vind de tweede lo die je laat zien helemaal heerlijk glitter glamour. Heerlijk dat roze en alle details! Top!
Het kaartje is ook leuk!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!