Doorgaan naar hoofdcontent

Nu écht vakantie!!

Wat een stilte vanaf hier he?!
We hebben nu vakantie! Heerlijk, we zijn echt aan het genieten! Dit jaar hadden we ervoor gekozen om niet weg te gaan maar gewoon allemaal leuke dingen te doen! En nu zaten we ineens ruim 2 weken op de camping in Maarn!!! Zo lekker!!!! In de caravan van mijn ouders want die waren in Nijmegen aan het voorbereiden en aan het meelopen met de 4-daagse!! Mijn vader en 2 van zijn broers liepen mee! Wij zijn ze vrijdag gaan inhalen daar en het was zo een belevenis!!! Echt zooo gaaf, zo druk, zo gezellig!!! Volgend jaar..... hahahaha nou dat zeg ik hier maar niet hardop! :D
Maar: Dick, Cor, Koos..GRANDIOOS!!!!
( stond ook op mijn t-shirt! hihih )

( mijn vader is helemaal links, met een t-shirt aan die ik met Lotte en Jop had gemaakt! )

Voor de vakantie heb ik echt heel veel 'moeten' scrappen, ik kreeg allemaal opdrachten van kaartjes tot albums! Erg leuk om te doen! Ik mocht zelfs een trouwalbum maken! Ook weer een uitdaging.














Zondag heb ik met de scrapmeiden een dag hier gescrapt! Was al een hele tijd geleden afgesproken en aangezien we toch niet weggingen.... Nu reed ik een dagje heen en weer van de camping! Het is zelfs spontaan een slaapfeestje geworden omdat ik zaterdag alvast naar huis ging om boodschappen te doen en alles klaar te zetten! Dus kwamen er vast 3 meiden slapen! hahah zoveel gelachen!! Het was reuze gezellig en ik heb toch maar een travel gemaakt, de basis dan! Nu wachten tot het eind van de vakantie en dan alle foto's bestellen en plakken en scrappen maar!
We hebben zoveel leuke dingen gedaan en zoveel meegemaakt en nog zoveel op de planning!
Dus.... Ik ben nog even druk met genieten en na de vakantie ben ik weer actief met posten!

Voor iedereen die vakantie heeft: fijne vakantie, geniet ervan!
En voor de rest: werkse !!!!

Doei doei

Reacties

Manon zei…
zo hej! ben jij even productief geweest! ik vind je albums echt mega gaaf!!! en je kaartjes ook weer beeldschoon!

Supers zeg van de mannen en de vierdaagse! lekker sfeertje!

groetjes Manon
Romy zei…
Zo te horen ehb je het heerlijk gehad. Wat knap zeg, dat ze de hele vierdaagse hebben gelopen! En je albums en kaartjes...wauw, super zeg!
Annelies zei…
Je bent weer heel productief geweest! Dat trouwalbum is ook wel heel erg mooi geworden!
Knutselfreak zei…
Super...je albums. En wat een prestatie om de 4-daagse te wandelen...petje af! Je kaartjes zijn weer geweldig.
Arine zei…
Goh wat lijken die broers op elkaar zeg of komt dat door die snorren.
Prachtige albums heb je gemaakt.
Het was supergezellig het weekend en mis eigenlijk nog wel een foto van tandenpoetsende meiden hihi
Unknown zei…
Wat een produktie weer!

Geniet van je vakantie! Heerlijk toch!!
Manja zei…
Ik vind het altijd zo stoer, die mensen die de vierdaagse lopen!
Mijn broertje heeft hem als militair gelopen,en volgens hem heb ik er de ballen niet voor om ook mee te doen, dus heb die droom maar laten varen...

Je hebt weer prachtige creaties gemaakt, die albums zijn stuk voor stuk een plaatje!

Fijne vakantie nog!
Groetjes Manja
R zei…
Wat heb je een mooie dingen gemaakt Miranda! Die albums zijn supertof geworden en de kaartjes ook!

Fijn dat jullie zo'n gezellige dag hebben gehad met de meiden én zo'n leuke vakantie met je gezin! Geniet er nog van!
Annelies zei…
Er staat een blog-award voor je op mijn blog, wat zeg ik, zelfs wel 3!!
marlies zei…
prachtig, prachtig allemaal weer !
dat trouwalbum... ben benieuwd hoe je dat gemaakt hebt en wat het paar er van vond.

Super van je vader en zijn broers, wat zal het een super ervaring geweest zijn, voor jullie allemaal ! en volgend jaar... je weet het he ?

geniet nog maar lekker van je vakantie....


liefs
Lischa zei…
leuk dat je weer een blogberichtje heb achter gelaten,altijd gezellig en wat een mooie albums heb je gemaakt een voor een supermooi,ook de fles en de kaartjes zien er heel leuk uit.

groetjes jolanda

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!