Doorgaan naar hoofdcontent

Vakantie!

Nog 1 uurtje en dan hebben de kinderen vakantie!!!! Zo lekker voor hun, ze zijn er echt wel een beetje aan toe nu! Hopen dat het weer ook zo blijft dan vermaken we ons prima!!!
Het was echt een gekkehuis hier de laatste weken!

Een fles wijn bescrapt voor vrienden waar we langs gingen:

Voor de juffen ook een fles gemaakt ( in opdracht van Lotte, want de juffen zijn gek op die flessen zei ze ;-) )

Voor de juffen van Jop had ik ook 3 flessen gemaakt maar in alle haast vergeten een foto te maken....
En natuurlijk heeft Lotte zelf ook wat gemaakt, 2 mooie schilderijen als dank voor de 2 jaar heerlijke kleutertijd!!
Wat gaat het snel, na de vakantie gaat ze naar groep 3! Bah ik vind er zelf niets aan, maar gelukkig heeft ze er zelf erg veel zin in! Het gaat zo snel allemaal!



En gister zag ik dat er maar 4 inzendingen waren voor de laatste uitdaging van DTUC... Jammer, maar voor ons heel leuk want we hebben alle 4 gewonnen!!!!!
Erg bedankt! Leuk!



Ik ben zelf ineens erg druk met allemaal opdrachten, kaartjes, babyboeken en trouwalbums, flessen wijn! Leuk hoor!!
Ik hoop in de vakantie tijd wat meer te scrappen!
Voor jullie die ook vakantie hebben: hele fijne vakantie !!!!
En de rest : nog even doorbijten!!!!

Fijn weekend vast allemaal!!

Reacties

Iris zei…
Ooh jeetje hebben jullie nu al vakantie! Wij pas over 4 weken... maar goed ik heb nog 3 weken verlof dus mij hoor je niet klagen.
Wat een ontzettend leuke wijnflessen weer en wat een prachtige schilderijen zeg!
Enne ik snap dat jij het te hard vindt gaan dat Lotte al naar gr3 gaat maar echt geloof me, dat is echt de leukste groep! (haha, zegt de juf van gr 3) nee echt, zo leuk als ze leren lezen!

Hele fijne vakantie!!!
marga zei…
Heerlijk idee hoor al lekker vakantie!!! Wij moeten nog een weekje, maar dat is te overzien. Geniet maar lekker!!!!
Leuke spullen allemaal weer en ja....................naar groep 3, bijna iedere ouder vindt het niets hoor!! En ik kan het weten
;0)
Romy zei…
Jeetje, jullie boffen, nu al vakantie:) Ik heb zelf volgende week vakantie, maar de basisscholen pas over twee weken. Zo te zien hebben jullie Lotte's juffen lekker in het zonnetje gezet met de prachtige (en waarschijnlijk ook lekkere:)) wijnflessen en natuurlijk met Lotte's schitterende schilderijtjes.

Je layout is trouwens ook heel gaaf. Lekker zomers en erg mooi van kleur. Jop straalt helemaal op de foto:)

Een hele fijne vakantie! Geniet ervan:)
Unknown zei…
fijne vakantie het is al zonnig ..gave creaties weer hoor en het schilderij van Lotte is wel heel gaaf zeg super kleuren...van wie zou ze het hebben.
Jolanda zei…
Je hebt echt prachtige creaties gemaakt! Leuk idee ook van die flessen!

Groetjes Jolanda
Lischa zei…
Wat een mooie flessen en leuke lo
de schilderijen zijn ook hartstikke leuk zeg van Lotte

Giovanni gaat na de vakantie ook naar groep 3 en dan ineens gaat alles zo snel ,ze worden ouder ja al weer in groep 3 .
lekker dat jullie al vakantie hebben ,hier moeten ze nog 3 weken naar school en ik moet nog 5 weken werken pffffffffffff
En wat je zegt de kinderen zijn er echt wel aan toe nu,mijn kids roepen het steeds,datz e nu onderhand wel eens vakantie willen.En gelijk hebben ze,ik wil ook vakantie ;-)

geniet van jullie vakantie meid

groetjes jolanda
Jackie zei…
nu al vakantie, lekker...
wij nog 3 weekjes wachten, zucht !!

Die flessen zijn weer super..
enne tuurlijk lusten de juffen die graag, hahaha

Jayden wilt ook 1 schilderij voor 1 'juf' maken..

fijn weekend
ja, bij ons duurt het oook nog even, wij zitten in de laatste regio....

maar je bent goed bezig zeg.
ik moet nog wat verzinnen voor de juffen.

misschien leen ik je wijn idee wel ;)

groetjes en fijne vakantie,
melanie
Chantal zei…
oh naar groep 3 al ... wat gaat het snel!

eerst lekker genieten van de vakantie!!
Milnie zei…
wat gaat de tijd toch snel he! alweer vakantie en straks naar groep 3! de oude juffen zijn in ieder geval weer helemaal gelukkig gemaakt met prachtig gescrapte fles!

liefs
Unknown zei…
Ahhhhhhhhhhh vakantie!
JALOERS!!!

Hele gave Lo BTW! SUPER!!!
Anoniem zei…
Wat zien die flessen er leuk uit!! Ik heb nog niet echt een idee wat ik voor Dylan zijn juf ga maken. Snap trouwens wel het gevoel wat je hebt bij het overgaan naar groep 3. Dylan gaat straks ook. Dan is hij geen kleuter meer, hij krijgt trouwens 16 juli pas vakantie.
Je@net zei…
Wat zijn de juffen verwend zeg, ziet er super leuk uit!
En wat een gave lo, gefeliciteerd!
Fijne vakantie gewenst!
Maaike zei…
Wat een vreselijk gaaf lootje heb je gemaakt van Job. Fijne vakantie! Hier moeten ze nog anderhalve week!
Wow, je bent lekker bezig geweest!! De flessen zijn echt super! Erg leuk als kadootje. Maar t mooiste zijn natuurlijk e schilderijen, wt een artiest... daar horen we later meer van haha

De scrap is super, t is jammer dat ze stoppen, jullie hebben dan wel alle 4 geworden, de andere heb ik niet (allemaal) gezien, maar als ik jouw layout zie: een terechte winnaar!!

xx Tessa
marjan zei…
Miranda ,die flessen zijn prachtig !
Ik heb een verrassing voor jou op mijn blog,misschien heb je 'm al ,lees nu net dat er al awards op je staan te wachten:)
Fijne vakantie !!
R zei…
Wauw Miranda wat een creativiteit weer! Stuk voor stuk supermooi!

Geniet van de vakantie!!! :)
R zei…
Wauw Miranda wat een creativiteit weer! Stuk voor stuk supermooi!

Geniet van de vakantie!!! :)

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!