Doorgaan naar hoofdcontent

Award!

Ik kreeg van Marga deze award!!!! Wat lief , dank je wel Marga!!


Als tegenprestatie moet ik 5 dingen over mezelf vertellen en 5 anderen de award geven.

*1: Ik heb weer helemaal zin in scrappen, nadat ik een tijdje een flinke dip heb gehad!
*2: Ik nu steeds meer naar de felle kleurtjes pak ipv de vintagestyle!
*3: Ik niet snel een lo of kaartje maak zonder bloemen, er MOET altijd een bloemetje op!
*4: Ik nu opzoek ben naar een goede paper trimmer! Iemand tips??
*5: Ik heb een heerlijke vakantie gehad en kan niet wachten tot mijn foto's binnen zijn ( vandaag?? ) om verder te gaan met mijn travel!!

En nu mag ik hem doorgeven, maar heb hem al vaak voorbij zien komen.... Ik ga mijn best doen!

- Sylvia
- Irritantsmurfje
- Chantal
- Aenne
- Judith

Vandaag heb ik een dagje vrij en ben van plan wel iets te scrappen! Ik heb alweer 2 opdrachten voor albums binnen dus gaat goed! :D

Iedereen een fijne week!!
Doei doei

Reacties

Romy zei…
Gefeliciteerd met je welverdiende award en wat een leuk lijstje om te lezen:)
Miranda zei…
Gefeliciteerd met je award.
Even over de paper trimmer.
Ik heb verschillende geprobeerd maar ik zweer bij de PP van Making Memories, die is geweldig en snijd RECHT. Hij is niet goekoop maar als ik hem meteen had gekocht was ik toch goedkoper uit geweest.
EHet voordeel is ook dat je hem kunt uitklappen en dan gaat hij tot 31 cm, ook inch staat erop.
Hoop dat je hier wat aan hebt.

groetjes Miranda
Anoniem zei…
Gefeliciteerd met je award en dank je wel dat ik hem ook krijg!
Wat heb je de laatste tijd mooie creaties gemaakt. Je albums zien er prachtig uit!
Groetjes Sylvia
Lischa zei…
Gefeliciteerd met je Award heb je ook verdiend

groetjes jolanda
Unknown zei…
Hoihoi!

THNX voor de award!
Zal er eens een keer wat mee doen! ;-)

Groetjes Ariëla

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!