Doorgaan naar hoofdcontent

Van alles wat!

De laatste dagen heb ik van alles wat gedaan!
Eerst een kaartje voor mijn collega, die is oma geworden!

Ik mocht voor haar ook een fotoalbum maken! Leuk, lekkere felle kleurtjes!


En gister met een paar meiden een sketch gemaakt! Hij is uiteindelijk heel anders geworden, maar ben tevreden! Het foto moment was zo leuk!!! We hebben zo'n lol gehad met de zelfontspanner, deze moest gewoon gescrapt worden, zonder voorhoofd of niet! :D


Het is natuurlijk niet juli '09 maar '10... Stom, ondertussen is het veranderd! Bedankt Marga! :D

Mijn vakantie foto's zijn eindelijk gister pas binnen gekomen! Jammer, nu moet ik weer veel werken... Maar ach komt vanzelf wel!
Iedereen vast een fijn weekend!!
Doei doei

Reacties

Unknown zei…
Gaaf lootje hoor ook zonder voorhoofd..hihihi.Je album is ook weer heel mooi gemaakt leuk met de ster die over de rug doorloopt.
groetjes,Lean.
Leuke creaties zeg :D die foto is erg leuk op de lo

*Kus Patries*
Miranda zei…
Leuke kaartjes Miranda.
En wat een leuke Lo,ook zonder voorhoofd.
Ilonka zei…
Hoi Miranda schitterende creaties heb je gemaakt en de foto van de lo is errug leuk!!

Groetjes Ilonka
Romy zei…
Wat zullen ze blij zijn met dat prachtige kaartje en het mooie fotoalbum. Heerlijk felle kleurtjes inderdaad! Hihi, die foto is leuk! Van die melige foto's zijn toch meestal wel de leukste:) En je hebt er ook een geweldige layout mee gemaakt!
Arine zei…
Geweldig weer Miranda, Simon boft maar met zo'n album en opa en oma ook
marlies zei…
prachtig album heb je gemaakt Miranda ! en idd erg leuk dat die ster doorloopt.

Je lo vind ik geweldig ! heerlijke vrolijke kleuren !
Miranda zei…
Hij is super leuk geworden Miranda. De mijne is nog niet klaar maar die wordt echt heel anders. Grappig, 1 sketch en zoveel verschillende uitwerkingen. Hoop 'm het weekend af te maken!
R zei…
Supermooi album geworden Miranda!
Enne de layout is ook heel erg leuk!!! Grappige foto, ook zónder voorhoofd idd ;-)!
Unknown zei…
Die albums van je... die blijven leuk! Enne mooie lo! Leuke foto ook! Fijn oranje gevoel! :-)

Prettig weekend!

Groetjes Ariëla
Lischa zei…
erg mooi allemaal weer wat je hebt gemaakt
frustrerend dat je foto`s nu pas binnen zijn en je weinig tijd hebt nu om te scrappen omdat je veel moet werken,nog even geduld ,haha en dat zeg ik ,ik hoop dat jij meer geduld hebt als ik.
ik ben benieuwd naar ej nieuwe foto`s

groetjes jolanda
Liefs Inge zei…
Echt een superfoto, die kan je geen jaar laten liggen, die moet je gelijk gebruiken...
Jammer voor je dat je weer moet gaan werken, kan me voorstellen dat je handen jeuken. Sterkte en ik hoop voor je dat je snel weer een uurtje kan scrappen.

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!