Doorgaan naar hoofdcontent

Wat kaartjes!

Gistermiddag voor werk lukte het ineens om deze kaartjes te maken!Soms zit in uren aan 1 kaartje en soms ben ik zo klaar, raar eigelijk....



Fijn weekend allemaal!!!

Reacties

Leuke kaartjes hoor!

*Kus Patries*
Miranda zei…
Wat een leuke kaartje Miran. Vind vooral die bovenste erg mooi!
Arine zei…
Leuke kaarten en dat heb ik ook hoor, soms denk ik effe een snelle kaart en daar ben ik dan uren mee bezig hihi
Romy zei…
Ja, dat is zo herkenbaar: soms lukt het gewoon niet, en de volgende keer gaat het opeens achter elkaar door:) Zo te zien had je nu in ieder geval goed de smaak te pakken. Ik vind alledrie je kaartjes hartstikke gaaf!
Miranda zei…
Leuke kaartjes Miranda.
Ik probeer al de hele week iets uit me handen te krijgen maar het lukt gewoon ff niet , dus ik denk dat we daar allemaal wel eens last van hebben.

Groetjes Miranda
Unknown zei…
Ze zijn gaaf hoor lekkere kleurtjes .Ik vind het soms nog makkelijker om met restjes te werken even schuiven...klaar raar ja gewoon doen en niet denken ofzo???
groetjes,lean.
Annelies zei…
Schattige kaartjes heb je gemaakt. Soms heb je zo van die momenten dat je ineens je mojo terug hebt :-)
Jolanda zei…
Het zijn alle drie echt prachtige en vrolijke kaarten geworden!

Groetjes Jolanda
Manja zei…
Fijn is dat he, als het zomaar uit je handen komt. Moet zeggen dat dat bij mij maar sporadisch voorkomt!
Ze zijn in ieder geval weer goed gelukt!
Groetjes Manja
Wat een schattige kaartjes, vooral die bovenste, ik be gek op rood/witte ruitjes en stippels!
Manon zei…
deze vind ik ook geweldig!!!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!