Doorgaan naar hoofdcontent

Zomaar ...ineens....

Was er vanmorgen een hele rustige ochtend! Lotte op school, Jop op de peuterspeelzaal en het weer was bagger!!! Alles stond blank hier, de wc was flink aan het borrelen dus ja, ik durfde niet weg of iets te doen! Nou wat doe je dan???
Scrappen!!!! En voordat ik het wist was deze lo geboren! "onze Bassie"!!!! (Dat is dus Jop maar door zijn rozige haarkleur en dat lekkere snuitje vind ik hem hier net op Bassie lijken!)


Vanavond ga ik bij mijn vriendinnetje scrappen en wil wat gaan maken voor de juffendag! Ik vermaak me wel!!
Bedankt weer voor het kijken!!

Doei doei

Reacties

Corrie zei…
Wat een mooie L.O en echt grappige foto's de kleuren combi is ook gaaf.

groetjes Corrie
Jackie zei…
nu al juffendag ????

Ik vind het echt een TOP layout
Lischa zei…
haha wat grappig en wat een mooie lo weer
leuke foto`s en die titel vind ik super leuk

groetjes jolanda
Manon zei…
ohw wat een heerlijke layout! ik heb zoveel ideen in mijn hoofd dat ik het er niet uit krijg voor layouts! dus ik doe lekker kaartjes :)
Johanna zei…
Leuke LO zeg, en hij heeft inderdaad een geweldig koppie! De titel vind ik mooi gedaan, de afwisseling met kleurtjes en letters.
Veel scrapplezier vanavond...:)
Liefs, Johanna
Lean zei…
Wat een gave bassie zeg hihi heel mooi gemaakt en een gave titel..
groetjes,Lean.
Romy zei…
Hihi, een echte Bassie...misschien nog wel leuker zelfs dan de echte:) En je layout ziet er ook supergaaf uit. Een echte 'Miranda-layout' weer en zoals gewoonlijk dus ook weer super:)
Jol@nd@ zei…
Wat een super layout heb je gemaakt! Mooie kleurtjes en wat een leuke titel!

Groetjes Jolanda
natje zei…
Wat een leuke Lo!!
En echt leuke foto's heb je gebruikt!
Schitterend!

Groetjes
Lean zei…
hoi ik denk dat het lammetje van kaiser kraft is maar ik heb hem uit zo'n los bakje bij doeading gekocht.Maar er zijn van kaiserkraft allemaal houten dingentjes uit frames vogels bomen takken en vast nog meer effe google..
Wat een super LO!!!
Lekker vrolijk!!!
Liefs, Marit.
Kvind hem erg gaaf geworden!
Toch nog nuttig die regen... :-)
Liesbeth zei…
Supergaaf!
groetjes Liesbeth

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei