Doorgaan naar hoofdcontent

Verjaardag!!!

Afgelopen zondag was ik jarig! Omdat ik het al jaren niet meer zo leuk vind om te vieren gaan we de laatste tijd met onze verjaardagen een weekendje weg! Zo heb je veel meer aan je verjaardag dan de hele avond lopen met drinken en hapjes en niemand te kunnen spreken!
En zo gingen we vrijdag naar De Katjeskelder in Oosterhout! Zo gezellig!!! We hadden super weer en we hebben heel veel foto's gemaakt!
Lekker in het bos gewandeld en veel in de speeltuin gezeten! Mijn ouders kwamen ook nog langs dus dubbel feest!



Ik ben echt mega verwend met mijn verjaardag! Heerlijke luchtjes, een bodygel, een digitale camera voor mijn mijn tas, scrapspulletjes, geld, en heel veel kusjes ! :D En toen ik thuis kwam ook nog heel veel kaarten!!! Bedankt allemaal!!
Kortom volgend jaar gewoon weer!!!

Ik ben 3de geworden met de challenge van Scrappassion blog, scrap een canvas! Zo leuk!!! Nu mag ik Guest CT'er zijn voor Oktober!!! Bedankt allemaal!!

Verder niets gescrapt...... Hoop wel snel aan de slag te gaan want heb er zin in!

Ennnnnn, ik ben met iets zo leuks bezig!!!! Zo spannend!!!! Ik hoop het snel te laten zien!!! :D hihih gemeen he?!

Nou bedankt weer voor het kijken en tot snel!
Doei doei

Reacties

Romy zei…
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En zo te zien hebben jullie het inderdaad super gehad. Wat een leuke foto's allemaal. De foto die je nu als profielfoto hebt is ook zo mooi en vrolijk! En gefeliciteerd met je 3e plaats bij Scrappassion! Helemaal verdiend, want je canvas was prachtig! Enneh...je maakt me wel heel nieuwschierig naar het leuks nu:)
Unknown zei…
Nog van harte en je had zowiezo al top weer zeg.De foto's zien er gaaf uit dat word scrappen!!!!Gefeliciteerd met je canvas was ..is ook een plaatje.
groetjes,lean.
Annelies zei…
Nog van harte gefeliciteerd!! Wat is je haar trouwens lang geworden!!
Johanna zei…
Nog gefeliciteerd! Leuk trouwens, de nieuwe look van je blog :)
Ben benieuwd naar het leuke project!!
Miranda zei…
Gefeliciteerd nog.
Wat een geweldige foto's, jullie hebben het vast heel erg naar het zin gehad.

Groetjes Miranda
Anja zei…
Nou van harte dan nog en wat leuk.Ik was ook afgelopen zondag jarig,heel toevallig.Ben al een poosje je volger,maar krabbel eingelijk nooit.Maar nu moest het gewoon even,hihi.
Gr Anja;o)
Knutselfreak zei…
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ook met je 3de plaats.
De Katjeskelder is idd heel leuk. Wij zijn er ook ooit eens geweest. En aan de foto's te zien, hebben jullie het erg naar jullie zin gehad.
Groetjes,
Selma
Maaike zei…
Nog van Harte meid!!! Dat er nog vele jaartjes met zo'n gezellig samenzijn mogen volgen!
Je bent weer heerlijk productief geweest en ik vind vooral je Travel helemaal super geworden!!!
Keep up the good work!
Nog gefeliciteerd met je verjaardag... leuk dan de katjeskelder: daar woon ik 5 min fietsen vandaan: echt iets waar ik dus nooit op vakantie zou gaan :-D (we komen er stiekum wel eens hoor, om te midgetgolven) Heerlijk dat jullie het zo naar je zin gehad hebben!!

xx Tessa
Jackie zei…
Ik ga ook het aller aller liefst weg met iig mijn verjaardag...

Zo te zien hebben jullie heerlijk genoten..
Die foto van jullie 3 is echt GEWELDIG !!!
Manon zei…
nog van harte gefeliciteer!
Was vast een heerlijke dag!
Groetjes Manon
Lischa zei…
Nogmaals van harte gefeliciteerd

groot gelijk heb je om met je gezinnejte op jullie verjaardag lekker een weekendje weg te gaan,Wij vieren hier ook alleen nog maar de verjaardagen van de kids,en met onze verjaardagen gaan we ook gewoon gezellig weg.
Jij bent jarig dus jij mag genieten ;-)En een hele avond voor serveerster spelen vind ik ook niet genieten hoor.
Je bent iets spannends aan het maken nou je maakt me wel heel erg nieuwschierig waar je mee bezig bent,ik wacht met smart op je foto`s van je werk.

groetjes jolanda
Chantal zei…
Nog gefeliciteerd!!
fijn dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad.

Vind de foto's van jou met je kids helemaal geweldig!!!! die zien we vast wel op een LO voorbij komen binnenkort.
Manja zei…
Nog van harte met je verjaardag!
Ik geef je groot gelijk om de hort op te gaan, ik vind het ook niks om mijn verjaardag te vieren!
Groetjes Manja
Je@net zei…
Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!! Fijn dat jullie zo'n leuke dag gehad hebben!
Unknown zei…
Inderdaad gemeen! haha...

Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! En wat een leuk idee om het zo te vieren!!!

Leuke foto's ook!

Ben benieuwd naar je lo die je gaat maken als guest ct'er!

Groetjes Ariëla
Anoniem zei…
Miranda, ik zie net dat je pas verjaart bent, dus nog een Gelukkige Verjaardag !
grtjes
Christa

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!