Doorgaan naar hoofdcontent

Werk aan de winkel!

De laatste dagen is er ineens veel gebeurd! De website is online en ik heb al aanvragen! Heel leuk!!!
Ik heb ook een kraamcadeautje voor mijn nichtje gemaakt en daar is ook al vraag naar!
Nou vind het zo leuk allemaal!!

Deze heb ik voor lieve kleine Jessy gemaakt! Er zit een muziekdoosje in!




Mijn nichtje wilde graag een lakentje met zijn naam erop en het liefst in het oranje!



En tot slot: als er mensen zijn die iemand zoeken voor een website dan kan ik www.2bsupport.nl zeker aanbevelen!!!! Deze man heeft zoveel goede ideetjes, kennis en heel veel geduld!!!!

Bedankt weer voor het lezen en alle leuke berichtjes!!!

Reacties

Ontzettend gaaf zeg! Vind die muziek ster helemaal leuk... zie 'm al voor me in grijs/zilver met een tikkie oranje... helemaal onze babykamer! Ik moet je binnenkort maar eens mailen.... ;-)

xoxo
nora zei…
Wat heb je dat mooi gemaakt Miranda.Super!! Groetjes Nora
Manja zei…
oooh, dat heb je weer mooi gemaakt zeg!! Dat is toch helemaal super om te krijgen/geven!

Groetjes Manja
Unknown zei…
Gaaf hoor heel mooi gemaakt weer Miranda.
groetjes<lean.
Romy zei…
Wauw, wat ziet dat er gaaf uit! Ik kan het gewoon niet geloven dat je met stof zulke mooie dingen maken: mij lukt dat echt niet. Geweldig mooi! En wat leuk om te horen dat je al een aantal aanvragen hebt gehad. Wie weet dat ik ook nog eens wat ga bestellen:)
Lischa zei…
Geweldig Miranda leuk die website
en die ster met muziekdoosje echt helemaal gewldig heel erg leuk
jij bent echt goed met stofjes,zou ik ook wel willen ,helaas ligt me dat niet zo,maar ik vind het helemaal geweldig jou werk

groetjes jolanda
Knutselfreak zei…
Geweldig dat je een eigen website hebt en dat je al aanvragen binnen krijgt. Je muziekdoosje is dan ook wel heel erg super! Succes ermee.
Anja zei…
Heel erg leuk.En heb je site ook even bekeken,prachtig allemaal.Heel veel succes.
GR Anja:o)
Maaike zei…
Superleuk!!! Ben helaas al uit de kleintjes!!!
Enne... gefeliciteerd met je eigen tokootje. Helemaal leuk leuk leuk!
marlies zei…
nou zeg... ben ik even op vakantie en jee wat een spannend nieuws allemaal ! super gaaf hoor Miranda.... heel veel succes met alles toegewenst... dit muziekdoosje vind ik ook echt super schattig.... wat vond je nichtje ervan ?
Annelies zei…
super zeg die ster. Tof dat je nu ook je eigen website hebt!! Ik vind jouw creativiteit zo bijzonder ;-)
Jackie zei…
ow dit is echt echt gaaf !!
Ben jaloers op je tijd en energie hiervoor, hahaha
Unknown zei…
Het loopt dus goed! Wordt je er nog druk bij ook!

Vind je muziekdoosje en lakentje helemaal geweldig! Heb je toch iets "unieks"!

Ga zo door! :-)
Anoniem zei…
Gefeliciteerd met je website! Je maakt echt prachtige dingen.
Lisan zei…
Hoi Miranda,

Voor mij is het al een tijd geleden dat ik bezig was met mijn blog of dat van anderen. Maar ik zie wat een hoop mooie en leuke dingen ik gemist heb. Ik krijg er weer helemaal zin in als ik je creaties bekijk.

Groetjes Lisan
Manon zei…
ik reageer even op je blogberichtje :)

De puzzel heb ik afgebroken. Ik zat al een week te klagen over dat ik niets kon doen. En steeds piept mijn vriend er tussen uit dusdie puzzel gaat dan weken duren. En dat kan niet he als je scrapverslaafd bent!!

Dus afgebroken en ik heb de tafel weer in beslag genomen hahah!

Fijn weekend he en bedankt voor je lieve berichtje!!
Jolanda zei…
Wauw!! Echt super gemaakt zeg. Heel leuk dat uiltje. Zelf heb ik deze week ook iets van stof gemaakt, maar ik had alleen maar ruzie met de naaimachine:P
Fijn weekend!

Groetjes Jolanda
Je@net zei…
WAUW, ziet dat er even gaaf uit zeg! Zal aan je denken als ik weer eens een kraamcadeautje nodig heb!
Iris zei…
Hey meis, ik had het al op hyves gezegd, maar zeg t nu nog een keer. Ik vind het echt een ONWIJS gaaf speeldoosje!!! Super! En dat lakentje erbij, geweldig! ZOu willen dat ik zo handig was met de naaimachine!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!