Doorgaan naar hoofdcontent

Wat erg zeg!

Voor mijn gevoel is het zolang geleden dat ik wat op mijn blog heb gezet...
Er is zoveel gebeurd hier! Ik heb veel gedaan dus wel mijn tijd goed besteed! hihi
Mensen om ons heen waarvan ik vind dat die wel een kaartje verdienen en natuurlijk de jarige!!
Dus de kaartjes:


En woensdag waren er 3 collega's 12,5 jaar in dienst! Ze gaven een high tea op werk maar helaas kon ik er niet bijzijn.... Ik wilde deze gelegenheid wel aanpakken om wat te scrappen en heb maar weer eens de theedozen gemaakt! Blijft leuk!

Ook krijg ik nu steeds meer opdrachten binnen! Heb natuurlijk ook weer dingen opgestuurd waarvan ik ben vergeten een foto te maken, maar van deze niet!Woensdag was ik met Marlies en Judith bij Nicol een dag aan de scrap! Zooo gezellig, maar echt zooooooo niets gedaan!!! Hahaha het was echt een lekkere 'klep'-dag!
Ik ben nu ook bezig met een december daily! Bij Nicol heb ik vast wat geknipt en uitgesneden, maar ik ben nu toch maar eerst met de kaft begonnen! Het gaat toch maar weer eens gebeuren dit jaar!!! Maar die krijgen jullie later te zien, ben nu bezig met de kaft!

Nu ga ik lekker naar bed en een uurtje langer slaap meepikken! Altijd lekker! :D
Fijn weekend nog en bedankt weer voor het kijken!
Doei doei

Reacties

Wat heb je een super leuke dingetjes gemaakt zeg!! Prachtig allemaal!

xx Tessa
natje zei…
Wow...wat een prachtige creaties!!
Schitterend!

Groetjes
Liesbeth zei…
Wat een leuke dingen heb je gemaakt!
groetjes Liesbeth
nora zei…
Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt Miranda!!die theedozen zien er super uit.Groetjes Nora
Johanna zei…
Je hebt weer super leuke dingen gemaakt! Ik vind die sterren zo geweldig :)
Liefs, Johanna
Romy zei…
Zo te zien en zo te horen heb je niet stil gezeten de laatste dagen:) Wauw, gave kaartjes zeg! Ik vind ze stuk voor stuk supermooi! En de theedoosjes zijn al helemaal geweldig. Wat zullen ze daar blij mee geweest zijn! De sterretjes vind ik ook superlief!
Miranda zei…
zo jij hebt niet stil gezeten Miranda.
Wat een leuke, lieve, mooie kaartjes heb je gemaakt.
En die theedozen.... geweldig wat leuk gedaan.
Groetjes Miranda
Jackie zei…
wat een super leuke dingetjes weer..


Enne zo'n klep dag is ook heerlijk toch, ook daar krijg je energie en inspiratie van..
Manon zei…
meid meid wat ben je lekker druk!
echt ik blijf het super leuke dignen vinden!!!
En geloof me als ik kleintjes krijg dan ben je de eerste waar ik aan denk voor leuke dingen. Mits je dan gestopt bent maar dat denk ik niet want jehebt echt succes!!!
Groetjes Manon
Je hebt je tijd nuttig doorgebracht...super creaties. En een december daily is wat ik ook nog van plan ben, dus ik hou je blog in de gaten ;)
Sylvia zei…
Wow....je bent flink bezig geweest :-) Je hebt prachtige creaties gemaakt. De theedozen zien er super uit. Groetjes Sylvia
Lean zei…
nou je hebt weer genoeg gemaakt zeg bezig bijtje mooi hoor.
groetjes<lean
Lischa zei…
prachtig allemaal hoor miranda
MvM-design zei…
Allemaal weer helemaal leuk Miranda!!
Grtz Marleen ;)
Arine zei…
Ziet er allemaal weer leuk uit en lees dat je met een december daily bezig bent en ik mailde je net vandaag dat ik daar aan zit te denken, ook toevallig. Neem je hem mee zondag?
saffiertje zei…
wat een prachtige theedozen zijn dat geworden!!!! Leuk idee voor de collega die hier straks met de vuut gaat, moet ie wel stoer zijn want het is een man hahah! Maar een echte theeleut!

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!