Doorgaan naar hoofdcontent

Wat erg zeg!

Voor mijn gevoel is het zolang geleden dat ik wat op mijn blog heb gezet...
Er is zoveel gebeurd hier! Ik heb veel gedaan dus wel mijn tijd goed besteed! hihi
Mensen om ons heen waarvan ik vind dat die wel een kaartje verdienen en natuurlijk de jarige!!
Dus de kaartjes:


En woensdag waren er 3 collega's 12,5 jaar in dienst! Ze gaven een high tea op werk maar helaas kon ik er niet bijzijn.... Ik wilde deze gelegenheid wel aanpakken om wat te scrappen en heb maar weer eens de theedozen gemaakt! Blijft leuk!

Ook krijg ik nu steeds meer opdrachten binnen! Heb natuurlijk ook weer dingen opgestuurd waarvan ik ben vergeten een foto te maken, maar van deze niet!Woensdag was ik met Marlies en Judith bij Nicol een dag aan de scrap! Zooo gezellig, maar echt zooooooo niets gedaan!!! Hahaha het was echt een lekkere 'klep'-dag!
Ik ben nu ook bezig met een december daily! Bij Nicol heb ik vast wat geknipt en uitgesneden, maar ik ben nu toch maar eerst met de kaft begonnen! Het gaat toch maar weer eens gebeuren dit jaar!!! Maar die krijgen jullie later te zien, ben nu bezig met de kaft!

Nu ga ik lekker naar bed en een uurtje langer slaap meepikken! Altijd lekker! :D
Fijn weekend nog en bedankt weer voor het kijken!
Doei doei

Reacties

Wat heb je een super leuke dingetjes gemaakt zeg!! Prachtig allemaal!

xx Tessa
natje zei…
Wow...wat een prachtige creaties!!
Schitterend!

Groetjes
Liesbeth zei…
Wat een leuke dingen heb je gemaakt!
groetjes Liesbeth
nora zei…
Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt Miranda!!die theedozen zien er super uit.Groetjes Nora
Johanna zei…
Je hebt weer super leuke dingen gemaakt! Ik vind die sterren zo geweldig :)
Liefs, Johanna
Romy zei…
Zo te zien en zo te horen heb je niet stil gezeten de laatste dagen:) Wauw, gave kaartjes zeg! Ik vind ze stuk voor stuk supermooi! En de theedoosjes zijn al helemaal geweldig. Wat zullen ze daar blij mee geweest zijn! De sterretjes vind ik ook superlief!
Miranda zei…
zo jij hebt niet stil gezeten Miranda.
Wat een leuke, lieve, mooie kaartjes heb je gemaakt.
En die theedozen.... geweldig wat leuk gedaan.
Groetjes Miranda
Jackie zei…
wat een super leuke dingetjes weer..


Enne zo'n klep dag is ook heerlijk toch, ook daar krijg je energie en inspiratie van..
Manon zei…
meid meid wat ben je lekker druk!
echt ik blijf het super leuke dignen vinden!!!
En geloof me als ik kleintjes krijg dan ben je de eerste waar ik aan denk voor leuke dingen. Mits je dan gestopt bent maar dat denk ik niet want jehebt echt succes!!!
Groetjes Manon
Je hebt je tijd nuttig doorgebracht...super creaties. En een december daily is wat ik ook nog van plan ben, dus ik hou je blog in de gaten ;)
Sylvia zei…
Wow....je bent flink bezig geweest :-) Je hebt prachtige creaties gemaakt. De theedozen zien er super uit. Groetjes Sylvia
Lean zei…
nou je hebt weer genoeg gemaakt zeg bezig bijtje mooi hoor.
groetjes<lean
Lischa zei…
prachtig allemaal hoor miranda
MvM-design zei…
Allemaal weer helemaal leuk Miranda!!
Grtz Marleen ;)
Arine zei…
Ziet er allemaal weer leuk uit en lees dat je met een december daily bezig bent en ik mailde je net vandaag dat ik daar aan zit te denken, ook toevallig. Neem je hem mee zondag?
saffiertje zei…
wat een prachtige theedozen zijn dat geworden!!!! Leuk idee voor de collega die hier straks met de vuut gaat, moet ie wel stoer zijn want het is een man hahah! Maar een echte theeleut!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei