Doorgaan naar hoofdcontent

De Intocht!

Wat een spanning hier!!! De intocht van Sinterklaas!!!
Lotte en Jop zitten helemaal vol spanning voor de televisie te kijken hoe hij in Nederland aankomt! Zo een leuke tijd!


Van de week natuurlijk ook wat gescrapt!Voor een collega mocht ik een theedoos maken, lekkere felle kleurtjes en lekker druk! Leuk om te doen!En nu ga ik zo werken... Ik kan helaas niet mee naar het dorp maar ach... De komende tijd kan ik nog genoeg meegenieten van alle Sint gebeurtenissen!

Iedereen een fijn weekend !!!
Doei doei

Reacties

manja zei…
Altijd een spannende tijd als de sint weer het land inkomt, dan zou ik ook wel weer eventjes klein willen zijn!
Leuke kaartjes en theedoos!
Liefs Manja
Miranda zei…
Prachtige dingen weer MIranda. En leuke tijd altijd die Sinterklaastijd! Zeker als je kleine kids hebt. Vind het in de klas ook zo leuk.
natje zei…
Leuk de sinterklaastijd:)
Prachtig creaties weer!

Groetjes
Romy zei…
Wat een gave kaartjes! Ik vind ze stuk voor stuk prachtig. En dat theedoosje...wauwie! Volgens mij moet ik je ook maar eens een opdracht geven, hihi. De foto's van de intocht zien er ook al zo leuk uit. Altijd zo gezellig, de tijd rondom Sinterklaas en kerst:)
Lean zei…
gaaf je theedoos en mooi kaartjes ook weer .
Groetjes,Lean
Arine zei…
wat een leuke pietjes zijn dat en je kaarten zijn ook weer prachtig en de theedozen blijven leuk

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder!
Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Weekend!

Heerlijk zeg, is bijna weekend! En ook nog vakantie hier! Ik hoop dat het weer zo mooi blijft als vandaag.

Ik heb deze week van alles wat gedaan!
Een taart met Inge gemaakt, Minnie mouse:

Op pinterest zag ik deze rendieren ( of elandjes? ;-) ) en die MOEST ik gewoon maken voor in de kerstboom!Elk jaar komen er meer spullen bij van vilt en vind het zo leuk! Ik ga er nog meer maken en ik ben ook bezig met de gingerbread poppetjes! ( wordt vervolgd! ) De hartjes neuzen liggen nog los dus zijn niet scheef...;-)

En even een kaartje tussendoor:

Ik hoop dat jullie ook gaan genieten van het weekend!
Bedankt voor het kijken en de berichtjes!!

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei