Doorgaan naar hoofdcontent

Veel te laten zien!

Ik ben echt een slechte blogger op dit moment! Ik mis een hoop van jullie maar gaat vast vanzelf wel weer beter worden! Ik wil zelf te veel, en soms kan dat lastig zijn! :D
Zaterdag hadden we 2 verjaardagen! Dus natuurlijk ook 2 kaartjes gemaakt:Ik was zondag bij Marga met Arine en daar kreeg in ineens de laatste scrapbookmagazine in mijn handen gedrukt... Wat denk je ?! Staat Joppie er gewoon in!!!! Marga vroeg een tijd geleden of ik toevallig een babyfoto van Jop had op de computer, tuuurlijk hab ik die! En nu staat Jop in het blad!!! Ik vind de lo helemaal super Marga!!!! Dank je wel!!!Een tijdje geleden heb ik met Marlies, Judith, en Nicol een fotoswap gedaan! Ik vond het leuk om ze allemaal dezelfde foto te sturen zodat ik van 1 foto 4 verschillende lo's zou hebben!
Deze is van Marlies:

Deze heeft Judith gemaakt:

En deze Nicol:


Geweldig toch!!!!! Ik ben er zo blij mee!!! Ik moet alleen die voor mezelf nog maken! Bedankt nog meiden!!!

Dit kaartje heb ik vanmorgen gemaakt, even een simpel kaartje voor iemand die dat wel kan gebruiken:

Een collega wilde ook graag een theedoos! Deze is lastig.... Zwart/wit met iets roze, niet te druk, niet te veel bloemen... Pffff erg moeilijk voor mij! En wat doe ik?? Ik gebruik lekker druk lint! hahaha nou we zien het wel!
En hier is de kaft van mijn daily! Het begin is af! Ik wil hem nog wat pimpen met kerstboompje eraan hangen enzo maar het ergste is geloof ik wel gedaan! Ik heb 3 maten karton bekeed met molton stof en met de naaimachine bewerkt! Waar de naaimachine niet bij kon heb ik met de hand gedaan en dat viel niet mee....Van Romy kreeg ik deze award! Heel erg bedankt Romy, lief!!!
Ik geef hem nu aan jullie allemaal door!!!Nou dat was het geloof ik wel weer even!
Ik ga nog even bij jullie kijken!!

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog!!
Doei doei

Reacties

Margot zei…
dit is een leuke blogpost, vol mooie dingen! ik vind het kaartje met de vogeltjes en het vogelhuisje echt te gek!
Romy zei…
Dit is een blogpost boordevol inspiratie. Je kaartjes zijn sowieso heel erg schattig! Vooral die vogeltjes vind ik lief. Volgens mij zag ik die een tijdje bij de Zeeman (of zie ik dat verkeerd?;)), maar ik had er nooit bij nagedacht dat ze eigenlijk wel heel erg schattig zijn. Wat een gaaf idee om elkaars foto's te scrappen. De lootjes zijn allemaal erg leuk! En het lootje over Jops babyfoto ook, ik had hem al in de SBM zien staan, maar had er nooit bij nagedacht dat dat misschien wel jouw Jop was;) En ik ben heel benieuwd naar de inhoud van je December daily. De buitenkant ziet er in ieder geval al geweldig uit!
Chantal zei…
zo jij bent lekker bezig zeg!!
super leuk papier op de kaart voor Luka. Echt stoere jongens papier.

Die LO heb ik bewaard ter inspiratie!! en dan is het gewoon jullie jop. Wat leuk!

ik wil ook een december daily maken ... maar ben nog niet begonnen. moet ik ook maar eens gaan doen anders komt er niks van hi hi hi.
Bianca zei…
Het is echt een feest om steeds op je blog te komen vol inspiratie, ik vind je een echte creabea super hoor
xx Bianca
Lean zei…
wauw gave kaartje en een famous Jop lief ook de lo.En je daily ziet er ook al gaaf uit.
groetjes,lean
Arine zei…
ziet er allemaal zo leuk uit weer. Krijg zo lekker inspiratie van je. De 3 layouts zijn leuk om te zien wat de meiden ervan gemaakt hebben. Je theedoos is gaaaaaaf, kan me helemaal voorstellen hoe je zwarte inktpad er nu dus uitziet
manja zei…
Super allemaal weer, vooral die kaart met vogeltjes!
Jeetje wat een productiviteit weer... en zo mooi en leuk allemaal! Ik kan niet kiezen welke ik het leukste vind.

xx Tessa

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!