Doorgaan naar hoofdcontent

Verjaardagen!

We hebben veel verjaardagen de komende tijd! Dus flink wat kaartjes gemaakt! Ik kan niet alles laten zien nog maar die komen wel!
Ook andere kaartjes gemaakt!
Eerst een theedoos nog voor een collega, ze vroeg me om hem niet te druk te maken, maar wit met roze... Vreselijk moeilijk, want ik wil juist lekker veel erop plakken.... Minder dan dit kon ik echt niet hoor, en ze zei dat ze er blij mee was!Verhuiskaartje:

En een kaartje voor een bruiloft:


Ik ben vanavond echt van plan om een lo te scrappen want dat is echt te lang geleden! Ok.... En ook omdat ik mijn december daily even niet meer kan zien! hahahah wat een vervelende klus! Ik heb weer wat in mijn hoofd! Kortom: 'ik leg hem weer even weg! '
Bedankt weer voor het langskomen en fijne avond allemaal!
Doei doei

Reacties

Johanna zei…
Geweldig idee: de rijst!! Succes met de LO :) altijd leuk om te doen.
Liefs, Johanna
Romy zei…
Wauw, dat ziet er weer super uit! Volgens mij zijn al jouw vriendinnen en collega's superblij met jou in hun omgeving: je maakt altijd zulke mooie dingen voor hen:)
Annelies zei…
Wat super die theedoos. Ik ben zo jaloers op jouw creativiteit. Kaartjes zijn ook heel leuk geworden!
Lean zei…
hihihi gaaf weer Miranda heel mooi gemaakt en lekkere kleurtjes ook.
groetjes,Lean
Toch wel mooie kaartjes weer! En je thee doosje is gaaf!

Ga gelijk even een kopje thee maken! ;-)

Ben benieuwd naar je LO!
Miranda zei…
wat een mooie thee doos, ik snap wel dat ze daar blij mee was.
En ik vind je verhuiskaartje heeeeel erg leuk, denk dat ik die wel ga liften (als je dat goed vind)
En dat trouw kaartje wat leuk gedaan met de rijst.
Groetjes Miranda
Manon zei…
hej meid. Wat een leuke kaarten heb je weer. Maar je doosje is echt supers. Ik zie bij jou altijd altered items. Heb jij nog meer tips wat je kunt beplakken. Heb zin om weer is wat te gaan pimpen :)
Jol@nd@ zei…
Het zijn echt hele leuke kaartjes geworden en die rijst vind ik inderdaad ook een leuk idee. Dat theedoosje vind ik erg mooi geworden!

Groetjes Jolanda
Je@net zei…
Theedoosje is schattig geworden, Miranda! Maar ook de kaartjes zijn weer allerliefst!
Romy zei…
Er staat een award voor je op mijn blog:)
http://scrapstuffandmore.blogspot.com/2010/11/i-got-attitude-award.html
Bianca zei…
het is toch altijd een plezier om naar jou creativiteit te kijken en ik kom veel te weinig op je blog nu weer wat meer!!. xx Bianca
Wat een eer! En wat een mooie lo van Jop! :-)

Populaire berichten van deze blog

Disney album!

In september zijn we getrouwd en daarna op huwelijksreis naar Disneyland Paris gegaan! Wat hebben we genoten met de kids! Hier wilde we al een tijdje heen en nu dus extra speciaal!
We hebben er 5 dagen rondgelopen ( heeeel veeel gelopen ;) ) en echt heel veel gezien!
Nu had ik er natuurlijk heel veel foto's van en deze weer flink uitgezocht. Nu bleven er bijna 200 over. Het is een flinke mini geworden en zal wat foto's laten zien! ( nee nee, niet allemaal! :D )
In het echt zijn de kleuren lekker fel! En natuurlijk allemaal restjes, heerlijk werken zo!

En ook week 3 van Project Life is af:

Bedankt voor het langskomen,

Doei doei

3 Jaar......

3 Jaar geleden werd "Onze Jop" geboren! Na 41,2 weken en met 5620 gram kwam hij op deze wereld!

Het is (nog steeds) een flinke jongen maar zo lief! En de tijd gaat zo snel!!! Nog een jaartje en dan gaat hij naar school, bah nog even een jaar extra genieten hoor!!!
Over een uurtje is hij dus jarig en mag hij trakteren op de psz! Het was een hele klus maar zooooo leuk om te maken!!! En dankzij Marga een stuk makkelijker door veel te snijden met de sill! Marga bedankt nog 1000 maal!!!! :D

Jop vind het helemaal leuk en omdat we alles in piraten style hebben roept hij ook de hele dag: Ahoy Piraatjes!!!Bedankt voor het kijken en tot snel!!
Doei doei

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht:

En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*)


Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook?
Bedankt voor het langskomen!