Doorgaan naar hoofdcontent

Tja....

Toen was er weer sneeuw! En niet zo een klein beetje ook.... Wat veel!!! Ach, voor de kids is het wel erg leuk!
Laatste ochtendje en dan hebben ze vakantie! Lekker hoor!
Voor de juffen hebben ze zelf een doosje beschilderd en daarna flink mooi gemaakt met glitters!
Lekker koekje en chocolaatje erin en een wensje!



Uiteindelijk ben ik maar bij 30 kerstkaarten gekomen... Ik wilde er zoveel meer maken, maar helaas moest ik meer dan het dubbelen gewonen kaarten sturen.... Volgend jaar ga ik helemaal niets meer maken denk ik.... Of wel? Pfff nou zien we volgend jaar wel weer....;-)

Mijn ouders waren woensdag 35 jaar getrouwd, nog van harte gefeliciteerd pa&ma, en we hadden al iets gegeven maar wilde toch nog iets simpels maken !
Ik heb een wijnkoker een klein beetje bescrapt en mijn broertje nam de wijn mee! Erg grappig was het! :D



Nog een geboorte kaartje in opdracht:


En slechte foto maar ook nog 2 dozen gemaakt!

En verder heb ik niets te laten zien!
Iedereen vast een fijn weekend en allemaal voorzichtig doen met die sneeuw hoor!

Reacties

Romy zei…
Super, super, super! Ik zit weer met grote ogen naar al je prachtige creaties te kijken. Nog gefeliciteerd met het 35-jarig huwelijk van je ouders trouwens. Ik weet zeker dat ze superblij zijn met dit mooie cadeau.
Manon zei…
wat lief die doosjes voor de juffen.
En je hebt je best weer gedaan meid!
Heerlijk he vakantie voor de kids! geniet van de mooie dagen!
Groetjes Manon
Unknown zei…
gaaf weer allemaal en nog gefeliciteerd met je ouders hun 35-jarig huwelijk.
Arine zei…
heerlijk weer wat te lezen op je blog, prachtige werkstukken allemaal weer. Lekker genieten van de vakantie
Liesbeth zei…
Wow wat een leuke dingen weer!!!!
Lischa zei…
Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt .super
hoe kom jij aan die leuke sneeuwman met rendieren op je blog dat is ook gaaf

groetjes jolanda
marlies zei…
super super weer Miranda.... de kadootjes voor de juffen zijn geweldig ! je kaartje superlief, de dozen (ondanks slechte foto) weer prachtig en het kado voor je ouders erg mooi.... (nogmaals gefeliciteerd)

probeer je een beetje van de kerstvakantie te genieten ?
dikke kus !
Annelies zei…
Wat maak je toch een leuke dingen iedere keer. Je kerstblog is ook heel grappig op de zien ;-)
Jackie zei…
wat ben ik jaloers op jouw inspiratie en tijd dat je deze prachtige dingen allemaal maakt...
Jolanda zei…
WAuw!! Wat heb je weer super mooie creaties gemaakt en doosjes die de kinderen gemaakt hebben zijn ook erg leuk! Wat een super leuke achtergrond heb je trouwens!

Groetjes Jolanda
Manja zei…
Terwijl ik jou wil feliciteren met je ouders, bedenk ik me ineens dat mijn ouders ook 35 jaar getrouwd waren in oktober... helemaal vergeten, oeps. Ze hebben het me vast wel vergeven.
Ik vind de wijnkoker en het geboortekaartje beiden prachtig!
En..zijn de kinderen het sneeuw al beu?

Liefs Manja
Wat een prachtige dingen weer allemaal... de juffen-koekjes zijn helemaal top: die zijn er goed mee verwend :-)
Dank je wel voor je leuke reacties op mijn blog. Ik heb ook met veel plezier op jouw blog rondgekeken. Wat maak je leuken dingen! Die babykaarten met muisjes zijn erg leuk en ook de theedozen zijn prachtig. Jeetje wat een productie! En de sterren zijn moooooi. Je hebt een hele leuke stijl.

Groetjes,
Margriet
Unknown zei…
Je maakt ook zoveel mooi werk! Dan heb je gewoon geen tijd voor die kerstkaarten! ;-)

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!