Doorgaan naar hoofdcontent

Kaartjes!

En toen lukte het ineens om wat kaartjes te maken! Ook weer erg lekker om te doen!




Ik mocht ook een theedoos maken in 'Blond' style! Ook weer een uitdaging! Erg druk, en erg veel kleurtjes:


En dit was mijn inspiratie, een deel van mijn Blond servies in mijn nieuwe theetafel! ( die moet ik alleen nog wit maken, maar komt wel...Dan volgt natuurlijk ook een foto van het tafeltje in zijn geheel! )

Bedankt weer voor het kijken!
Doei doei

Reacties

Johanna zei…
Leuk! De theedoos matched echt goed met BLOND :D
Groetjes, Johanna
Natasja Vink zei…
Wat een leuke kaartjes, lekker vrolijk.
Unknown zei…
hihi je theedoos past er perfrct bij en je kaartjes zijn weer heerlijk om naar te kijken.
groetjes,Lean
marga zei…
Helemaal super!!!
Lekker hoor als iets weer lukt!!!
Romy zei…
Wat een leuke kaartjes zijn dat! Het lijkt wel alsof je ze zo allemaal uit je mouw schudt:) En dat doosje is ook helemaal super. En het past perfect bij de Blond Amsterdam!
Miranda zei…
Prachtige kaartjes Miran! En die Blond doos is erg mooi.
Manja zei…
Ik vind je kaartjes zo lekker vrolijk! En wat een lieve plaatjes heb je gebruikt!
Groetjes Manja
Unknown zei…
Heerlijke kaartjes!!
Een feest om te krijgen! :-)
Unknown zei…
the cards are very beautiful, and the box is soooooooo cute! gorgeus!! love it!!
Nonnie zei…
Hele leuke kaartjes en de theedoos is echt super gelukt. Kleuren matchen hartstikke leuk bij het Blond servies. Maarruh: je nieuwe theetafel?? Bel je binnenkort!!
Jolanda zei…
Je kaartjes zijn echt super mooi geworden en die theedoos is echt prachtig! Het past er ook super goed bij!!

Groetjes Jolanda
Anoniem zei…
ooow die doos is gewoon gaaf!
bedankt voor het maken .
kreeg je adres van Carola
groetjes, Marjolein. (vriendin van Carola)

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!