Doorgaan naar hoofdcontent

Samen...

...op de wii racen!
Deze foto heb ik gemaakt in december, leuk voor in mijn daily, maar vond hem ook wel leuk om te scrappen! Dit was een snelle lo met 3 stukjes papier van Echo Park en de rest alleen maar stickers en bloemen! Ohja, en een lintje!


Bedankt voor alle leuke berichtjes!!
Doei doei

Reacties

Johanna zei…
Met de Wii racen is zooo leuk! Net als je foto :) en met de papiertjes van Echo Park is het helemaal vrolijk geworden :D
Groetjes, Johanna
MvM-design zei…
Heerlijk kleurige lo , super!
Anoniem zei…
Je hebt een leuke lo gemaakt!!Welk racespel hebben jullie? Wij Mario kart en Takels race. Allebei erg leuk om te doen.Groetjes Sylvia
Unknown zei…
tuurlijk lintje hoort erbij mooi lootje weer.
groetjes,lean
Margot zei…
ik vind 'm superleuk! hel vrolijk en kleurig!
Romy zei…
Wat een leuke en gezellige foto's. Het is een supergave layout geworden! Lekker vrolijk en de huisjes zijn heel toepasselijk:)
Jolanda zei…
Je layout is echt super leuk geworden!!

Groetjes Jolanda
Dat ziet er gezellig uit, mooie lo zeg

*Kus Patries*
Manja zei…
Hij is hardstikke leuk geworden!
Groetjes Manja
Jackie zei…
Wow, even snel ???
Vind hem echt heel erg mooi !!!
Unknown zei…
Zo herkenbaar!!!

Leuk!!
Lischa zei…
wat een leuk en vrolijk lootje mooi papier

groetjes jolanda
Chantal zei…
Die vind ik gaaaaaaaf!!!
Liesbeth zei…
Hij is geweldig!
groetjes Liesbeth
Unknown zei…
pretty LO!! love the house embellishments and the flowers
Knutselfreak zei…
Geweldige LO!! En het papier is dan ook wel super!
mooie lo's heb je gemaakt
Wat een superleuke en vrolijke layout Miranda!

Echopark is één van mijn favoriete merken van dit moment.

Groetjes,
Margriet

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!