Doorgaan naar hoofdcontent

December daily is af!!!!!

Zoooo ik ben blij!!!!! Hij is af!!!!! Hier heb ik echt veel uurtjes aan gezetten en kan nog wel doorgaan! Nu heb ik ineens zin om een travel te gaan maken van de vakantie 2 jaar geleden! Maar eerst andere dingen af maken! LOL
Pas op, er komen heel veel foto's!!!!




























Bedankt voor het kijken!!!
Doei doei

Reacties

Miranda zei…
Wauw, hij is echt prachtig geworden. Wat een leuke herinnering!
super mooi gemaakt leuk zo met al die kleine foto's erin
Nonnie zei…
Jemig dat is gaaf! Maar wat een werk moet dat geweest zijn zeg! RESPECT!!
Hij is super geworden!!
Unknown zei…
oh my god this is absolutely gorgeus!! LOVE it! congrats for the great work, it´s awesome!!
Romy zei…
Oh, wauw, wauw, wauw!! Wat een werk zal dat zijn geweest, maar het is dan ook zóóóóó mooi! Een geweldig aandenkeen aan deze mooie decembermaand!
Manon zei…
wow miranda! jeetje meid wat zou ik hier gek van geworden zijn! zoveel werk! echt supers boekje is het geworden!
Groetjes Manon
Manja zei…
Zo, dat was het wachten wel waard, heb genoten tijdens het kijken!
Hij is echt supergaaf geworden, en ik zie dat je hetzelfde papierblok hebt gebruikt als wat ik hier heb liggen. Dacht eigenlijk dat het een miskoop van me was, maar ik denk dat ik hem volgend jaar toch ga gebruiken om ook een december daily te maken. Had dit jaar overgeslagen, maar heb er nu spijt van als ik jouw uitwerking zie!
LIefs Manja
Annelies zei…
wow... wat een gaaf boekje! Wat een werk!
marlies zei…
super super Miranda.... gaaf hoor dat hij nu af is en naar je zin !
Johanna zei…
Heel heel heel erg gaaf! Zoveel te zien! De voorkant is prachtig, die harten overal tussen zijn erg mooi, tsja... je uurtjes werk werpen hun vruchten af ;)
Arine zei…
helemaal geweldig, wil hem gauw live zien hoor
Unknown zei…
JEEEEEEEEEEE wat een werk maar hij is super gaaf echt de hele maand erin TOPPIE.
groetjes,lean
Bianca zei…
SUPER!!!!!!!!!!!!! die van mij ligt in een hoekje ik ga hem nu echt afmaken...
Jeetje wat is hij mooi geworden zeg. Super.
elk jaar denk ik weer, doe ik ook eens een keer. Maar die decembermaand is zo vol en druk altijd, dat het er bij inschiet om veel foto's te maken.
Maar als ik die van jou zo zie, ja moet ik toch echt eens doen.
Oooh, wat een heerlijk gevoel moet dat zijn dat je december daily af is. En hij is ook zo leuk geworden! De mijne staat nog steeds stil bij 15 dec.....

Groetjes,
Margriet
Unknown zei…
Wauw!!!

Die is echt heeeeeeeeeeeel gaaf geworden!!
Knutselfreak zei…
SUPER!!!! Heel mooi geworden en wat en mooie herinnering.
Groetjes,
Selma
Ami zei…
so cute!!!!!! :)
Corinne zei…
Hij is super super super gaaf geworden Miranda.

Er staat iets op mijn blog voor jou.

Groetjes Corinne
aenne zei…
Super gaaf, is hij geworden!!
En wat een werk heb je daar aan gehad, maar het eind resultaat is meer dan geweldig!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!