Doorgaan naar hoofdcontent
Ik heb het idee dat ik al heel lang niets van me heb laten horen, maar valt eigelijk wel mee zie ik nu....
Niet dat ik nu veel te melden heb hoor, hahaha wanneer wel, maar ben nog erg druk met mijn december daily bezig en hij is echt bijna af! Alleen verzin ik elke keer wat nieuws om erbij te doen...Tja... dan blijf je aan de gang he?!

Deze heb ik voor mijn neefje gemaakt:
( sorry moest snel een foto maken dus nog niet gestreken! )


En deze van de week even snel tussendoor voor 2 mensen waarvan ik dacht dat ze het wel konden gebruiken!


Dat was het eigelijk alweer!

Bedankt voor het kijken en allemaal een fijne week!
Doei doei

Reacties

Romy zei…
Niet veel gemaakt? Ik vind het anders aardig wat. Het lijkt wel of je de kaartjes zo uit je mouw schudt:) Ze zijn ook nog eens prachtig! En het lakentje is ook al zo mooi. Ik weet wel waar ik terecht kan, mocht ik ooit een baby'tje krijgen;)
Manja zei…
Nou je bent toch nog lekker bezig geweest hoor! Ben nu wel heel erg benieuwd naar je dec. daily hoor!
Groetjes Manja
Arine zei…
wat een leuk vliegtuig en lekkere stoere stof ervoor
Je kaartjes zijn ook weer geweldig
Unknown zei…
niet veel ik zie toch 3 creaties en gave ook nog...
groetjes,Lean
Unknown zei…
lovely cards! and the airplane is beautiful!
Nonnie zei…
Is Boris jarig binnenkort? Echt ontzettend leuk met dat vliegtuigje!
En zijn die letters en dat vliegtuigje van dezelfde stof als het foto-album? Leuk hoor!
Groetjes!!
Jolanda zei…
Je hebt echt weer hele mooie creaties gemaakt!!

Groetjes Jolanda
Liefs Inge zei…
Je doet meer dan ik...
Zijn weer super lieve kaartjes en het lakentje vind ik ook heel schattig.
Manon zei…
wat een prachtige kaartjes!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!