Doorgaan naar hoofdcontent

Tractor

Eindelijk had ik mijn papierlijn helemaal compleet en kon niet wachten om een heerlijke jongens lo maken! Vrijdagavond kwam vriendin lekker scrappen en ik had hem in 1 avond af!!! Jahoe!!! Heerlijk gevoel weer!



En ik heb bij Selma zo'n leuk boekje gezien om de melktandjes te bewaren! Dit wilde ik ook!! Lotte verliest nu ineens zoveel tanden dat ik er nu eindelijk aan begonnen ben! Gister begonnen en ze kwam ineens met 1 tand aanlopen: " mam deze kan er ook meteen bij! "hahahah en 's avonds kwam er weer een tand uit! Dus ja, was nu echt tijd om te beginnen!
Dit is de kaft:



( zien jullie dat???? Paars en lila..... Ieeeeuw, maar toch wel leuk! :D )
De workshop canvas vorige week was erg gezellig!!! Woensdag weer eentje en ik heb er weer helemaal zin in!!

Iedereen nog een heel fijn weekend en bedankt voor het kijken!
Doei doei

Reacties

Knutselfreak zei…
Wauw...ziet er nu al veelbelovend uit! Je LO is ook super trouwens.
Succes met het boekje verder te maken.
Unknown zei…
Super gaaf lootje weer heerlijke kleurtjes en lekker veel te zien...En het tandenboekje is ook gaaf.
groetjes,lean
Manja zei…
Ik word helemaal vrolijk van je Lo, die kleurtjes kunnen we wel gebruiken met dit weer!
En wat een leuk idee dat boekje met melktandjes!
marga zei…
hihihihi..........heerlijk!! Ze moet ze er niet allemaal tegelijk uithalen hoor!! Dan is het fietsenrek wel erg groot.hihihi.
Lekkere stoer tractor lo van Jop!! Super.
Johanna zei…
Leuk, leuk, leuk!!
Super LO en het tandenboek is ook echt geweldig!
Veel plezier met je workshop woensdag :)

Groetjes, Johanna
Romy zei…
Wauw!! Je layout is super! Wat een gave jongenslayout en je 'design' is ook al zo mooi. Heel speels met die verschillende kleurtjes, streepjes papier en verfstpatters...super! En dan dat tandenboek...ooh, mooi zeg! Enne, de paars en lila staat super hoor!:)
Jolanda zei…
Wauw je L/O is geweldig,heel mooi!!Leuk dat je een bezoekje aan mijn blog bracht en volger werd,ik volg jou nu ook!!Je blog is gaaf en nu ga ik je taarten bekijken...ik maak ook wel eens een taart,leuk om te doen he!
Fijne dag!!
Unknown zei…
amazing layout! so fun!! and the album is awesome too
Unknown zei…
Paars is gaaf! Mooie jongens lo!!!
Je@net zei…
Wat een gave lo, Miranda! En wat een leuk idee, dat tandenboekje!
Judith zei…
gaaf gaaf en gaaf!!! Zowel je LO als je boekje!!! Hoop dat Yinte;s tand ook snel gaat wiebelen haha
Miranda zei…
Wauw ,ooi Lootje Miranda, gaaf papier ook.
En wat leuk een tandenboekje, je moet er maar op komen.

Groetjes Miranda
Unknown zei…
this is ruki again. Thanks for commenting on my blog and of course you can use the sketch! it´s from sketchabilities, not mine. Hughs :)
Jackie zei…
Ik vind je layout zo gaaf, echt stoer helemaal jongens...


Enne dat paars is anders, niet echt dat lelijke paars paars, vind het gaaf geworden !!!
Manon zei…
geweldig je layout! supers!
Groetjes Manon

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!