Doorgaan naar hoofdcontent

I love you

Wat had ik de smaak te pakken zeg het weekend! Echt té lang geleden gewoon! Heerlijk!

Ik had het met Marlies erover dat ik zo graag het pakket van EP Playground wilde hebben! Ik was zaterdag opzoek naar leuke papiertjes in mijn voorraad zie ik gewoon dat ik dat pakket al heb.... Hoe erg kan het zijn???? Ik schaam me diep....
Dus meteen aan de slag gegaan: Foto's zijn wat gek qua kleuren, maar de achtergrond is rood!



En deze foto moest gewoon gescrapt worden! Ik dacht wel leuk die feesthoedjes op maar Jop vroeg meteen of we nu allemaal 'kabouter ploppers' zijn.... Hmmmm ik denk dat ik ze er toch maar ga afhalen! hahaha


Bedankt voor de leuke reacties! Hebben jullie ook last met reacties posten? De ene keer gaat het vanzelf en de andere keer lukt het gewoon niet, moet ik me aan blijven melden... Nou hoop dat het snel over gaat!

Iedereen een hele fijne week en hopelijk weer tot snel!

Doei doei Miranda

Reacties

Unknown zei…
Gave lootjes heb je weer gemaakt mooie foto's ook.En bloggen lukt wel alleen bij mij kan ik weer geen linken maken..gggrggrrg.
doeggg.
Romy zei…
Hihi, dat zou mij ook zo kunnen overkomen...blijkt dat je toch 'rijker' bent dan je dacht;) Je lootjes zijn echt heel mooi! En ik vind die feesthoekjes juist erg leuk, hoor:)
Jackie zei…
dat jullie die moesten kopen die brillen, wij krijgen ze (en pikken ze daarna, hahaha)


Wat een geweldige layouts...
Ik ben op dit moment ook helemaal weg van EP..
Miranda zei…
Wat een lkeuke layouts weer. Vind die hoedjes juist wel leuk!
Johanna zei…
hihi...wel een gelukje, kan je er gelijk mee aan de scrap ;) en twee pakketten kan ook geen kwaad :D
Je lootjes zijn weer super leuk en vrolijk en die feestmutsen helemaal grappig!
Liefs, Johanna
Annelies zei…
Je bent weer heerlijk bezig geweest! I know the feeling ;-)
Unknown zei…
Ha plopper!

Vind het 2 mooie lo's! Die eerste hou ik in gedachten voor ooit...

Heb nog geen last gehad met reageren...
marlies zei…
wow wat een super lootjes weer Miranda....zo lekker om naar te kijken !
Miranda zei…
Wat een leuke Lo's heb je gemaakt Miranda, leuke foto's ook.

Groetjes Miranda
Jolanda zei…
Heel mooi en wat een leuke foto's!
Manja zei…
Lekker he, als je dr helemaal in zit.Je hebt de smaak weer helemaal te pakken! Ik vind ze erg leuk, en die hoedjes gewoon laten zitten hoor!
marga zei…
hihihihi..............ploppers hoe komt hij erop.
Superleuk om te zien wat jij met dit papier gedaan hebt.
Ik show de mijne zaterdag live, ok???

groetjes Marg
Knutselfreak zei…
Zo jij hebt idd weer de smaak te pakken. Je LO's zijn super! Lekker vrolijke kleurtjes.
Ga zo door :)

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!