Doorgaan naar hoofdcontent
Ik heb toch nog wat gemaakt de afgelopen weken.... Niet veel maar het is tenminste iets! ;-)
Ik heb heel wat inspiratie en hoop nieuwe spullen gekocht dus hoop snel wat meer te scrappen!

Ik had een tijdje terug een halloween LO gemaakt met foto's van Jop. Ik had ook nog foto's van Lotte dus nog een halloween LO in dezelfde style:

Een LO van Jop met zijn nieuwe vriendjes op de camping: de kikkers! ( ieeeuwww )

Een zo roze mogelijk fotoalbum voor Kayla:


En een muziekster voor baby Mikai:



Iedereen die vakantie heeft een hele fijne vakantie en zo niet, werkse....
Bedankt voor het kijken weer!
Doei doei

Reacties

Romy zei…
Wat een gave layouts! En die uitgeknipte kikkertjes zijn ook zo schattig. Dat fotoalbum...wauw, het is echt roze! En mooi ook:) En de ster is ook al zo leuk. Ik weet wel waar ik moet zijn als ik ooit een kindje krijg en het kamertje leuk wil inrichten;)
Margot zei…
goed bezig! allemaal prachtig, vooral de eerste lo!
Jackie zei…
wat een geweldige layouts...

En kikkers, leuk die vingen wij vroeger ook op de camping !!!!


Ik mail je vanavond ff over die pakjes..
Manja zei…
Leuke lo's weer! En mocht ik ooit een kleintje krijgen, dan wil ik ook een echte Miranda muziekster!

Groetjes Manja
Unknown zei…
Gaaf weer allemaal en halloween..tjee schiet ook al weer op.
groetjes,Lean
marlies zei…
leuk, leuk, leuk weer Miranda...
Nonnie zei…
Ziet er weer helemaal super uit! Die roze en blauwe ruitjes blijven toch altijd leuk. En die kikkers blijven toch wel buiten de caravan??
Unknown zei…
Leuk allemaal weer, die uitroep achter die kikkers moest ik om lachen. Hoe komt het toch dat kleine kinderen kikkers geweldig vinden, en volwassenen ervan griezelen. Ik moet ze af en toe uit het zwembad scheppen hier voordat ik ga zwemmen, maar kijk altijd uit dat ik genoeg water meeschep, je zal ze maar in je handen krijgen, brrrrr. Terwijl ik ze als kind ook zomaar oppakte.
Arine zei…
haloweenlayout is fantastisch. de rest is ook super hoor zoals altijd.
Je@net zei…
Wat een mega gave lootjes weer, Miranda! Maar ook de rest van je projecten mogen er weer zijn. Mooi geworden, joh!
Wat zijn ze weer erg leuk.
gr.Leonie
Wat een mooie projecten heb je weer gemaakt Miranda! Stuk voor stuk prachtig!

Groetjes,
Margriet
Maaike zei…
Jeetje... ik liep een beetje achter op je blog... Wat een gave lo's heb je allemaal gemaakt!!! Heel, heel erg mooi allemaal! Super dus... Ga zo door....
Ruki zei…
absolutely stunning works!! they´re WONDERFUL!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!