Doorgaan naar hoofdcontent

Albums

Ik ben nu al meer dan een week bezig met een mini van de camping... Elke keer doe ik iets maar ik heb de tijd nu even niet om er volledig aan te zitten! Ach komt wel, en zo blijft het leuk om er mee bezig te zijn!



Ik mocht weer 2 albums maken voor 2 lieve kindjes!





Bedankt voor het kijken en jullie berichtjes!
Ik wens jullie een fijn weekend!
Doei doei

Reacties

Romy zei…
Ik vind die albums toch zo gaaf! Wat zou ik graag willen dat ik zo goed was met stofjes en de naaimachine! Je vakantieboekje ziet er ook al prachtig uit. En het maakt toch niet dat het stapje voor stapje gaat, uiteindelijk komt het ooit af:)
Manja zei…
Leuk boekje waar je mee bezig ben.
Ik heb ook al een boek gemaakt voor ik op vakantie ging (met hetzelfde papier),vrees dat het ook wel even gaat duren eer dat die af is,zal eerst de foto's maar eens af laten drukken ;)

Ik blijf je fotoalbums prachtig vinden!

Fijn weekend!!
marga zei…
Ziet er allemaal weer super uit!! En wat leuk een boekje over het campingseizoen. 15x30 deze keer??

De albums zijn ook weer super!!! Moet toch maar eens bij je in de leer, geloof ik.

groetjes Marg
Miranda zei…
Oh je campingboekje ziet er erg leuk uit. En die baby albums zijn altijd practig!!
Ach ja, goed werk heeft tijd nodig moet je maar denken! De buitenkant ziet er alvast veel belovend uit. En je albums zijn ook weer prachtig, zoals gewoonlijk.

Groetjes,
Margriet
Unknown zei…
gave albums weer Miranda en ja tijd is veeeels te weinig en kort.
groetjes,Lean!
prachtige albums en de website is helemaal super!

xx Tessa
prachtige albums en de website is helemaal super!

xx Tessa
Nicol zei…
Al een gaaf vakantieboekje. En af komt het vanzelf, maakt toch niet uit dat het wat langer duurt. Ik vind je albums geweldig, vooral de roze met de verschillende stofjes!
Nonnie zei…
Weer onwijs mooi die foto albums!
En inderdaad, het campingboekje zit al in elkaar en de rest komt vanzelf.
Succes met het afmaken!

-X-
Ruki zei…
this is amazing! the first mini book is so bright and fun! and the other two are simply beautiful
Jackie zei…
Je camping album ziet er geweldig uit !! Echt heel erg mooi...


En ik blijf fan van die foto albums die je maakt..
Anoniem zei…
Je fotoalbums zien er weer prachtig uit!! Ik heb je net een mailtje gestuurd met een vraag hierover :)
Je boekje ziet er nu al leuk uit, benieuwd hoe het eruit ziet als het af is.
Groetjes Sylvia
marlies zei…
het ziet er weer geweldig uit.. je travel wil ik graag een keertje zien in het eggie...

liefs
Inge zei…
Hoi Mir,

Super weer die albums!!! Leuke kleurtje weer...
Ben benieuwd hoe je album is als hij klaar is, hij is nu al super (ik heb er lekker al in mogen kijken...), schiet het al een beetje op?


Liefs Inge
aenne zei…
Echt heel erg leuk!! Ook je mini vind ik helemaal geweldig geworden weer!

X

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!