Doorgaan naar hoofdcontent

Nog heel even...

...Vakantie... Wat gaan die 6 weken snel zeg! Maandag gaan de kids weer naar school....
Het weer is heel erg meegevallen en we hebben ons prima vermaakt!
Ik heb zelfs flink gescrapt!
( sorry voor de slechte foto's...)
Heb de smaak van de lo's weer helemaal te pakken!
Geschminkt op de camping door de buurvrouw:

Met zijn spiderman gezicht spelen met de krokodil:

Lotte die af en toe zelf zorgt voor wat rust... ;)

Jop die elke keer de leesbril van opa op wil:

Deze heb ik met de envelop met spulletjes van Marlies gemaakt:

Deze is van een bezoekje aan de bioscoop, Cars 2:


Ik heb nog een lo met de enveloppen-spulletjes van Nicol gemaakt en een lo voor mijn broertje en zijn vriendin maar die komen de volgende keer op mijn blog!

Bedankt voor het kijken en als je nog vakantie hebt: geniet!!
Doei doei

Reacties

marga zei…
Ohhhhhhhhhhhneee, vakantie alweer om!!!! Jeetje, wat gaat het snel...........ikke ben bijna op de helft. Maar je hebt je heerlijk vermaakt zo te zien!! Zien er stuk voor stuk leuk uit. Heerlijk om te zien hoe Lotte de rust zoekt en wat is Jop een clown joh!!

groetjes Marga
Anoniem zei…
De vakantie gaat inderdaad erg snel! Wat een leuke lootjes ( en veel ) heb jij kunnen maken in de vakantie. Ik vind ze helemaal super. Je hebt een leuke scrapstijl
!

liefs,
Samantha
Unknown zei…
gaaaaaf weer stuk voor stuk vind ik ze weer super mooi met gave details.
groetjes,Lean
Romy zei…
De vakantie vliegt inderdaad voorbij. Ik heb zelf nogal lang vakantie dit jaar...vanaf begin juni tot begin september, maar ook bij mij vliegt de tijd voorbij... En wat een boel layouts heb je gemaakt! Ik kijk mijn ogen uit, ze zijn stuk voor stuk super!
Annelies zei…
Leuke lo's heb je gemaakt. Je stijl is echt zo herkenbaar!
marlies zei…
heerlijke lo's Miranda.... en idd lekker veel op te zien. prachtig !

geniet nog van de laatste daagjes

liefs
Liesbeth zei…
o ze zijn weer geweldig. Krijg meteen zin om terug te gaan!
Geniet nog van de laatste dagen daar en de groetjes aan iedereen!

groetjes Liesbeth
Nonnie zei…
Helemaal super weer deze creaties! Jammer dat de vakantie voorbij is natuurlijk, maar ach, als je nooit meer hoefde te gaan werken had je ook nooit vakantie meer hè. Op naar de volgende vakantie en we faxen!

-X-
Unknown zei…
Ja, de tijd vliegt, wij zijn inmiddels al weer een week in Nederland, met alle regen en kou.
Je spullen zijn bij Inge, gisteren gebracht daar, alles is goed overgekomen.
Johanna zei…
Wow!! Wat een productieve vakantie heb je gehad! en wat een leuke dingen hebben jullie gedaan :) Deze scrapstijl vind ik echt super leuk :D

Groetjes, Johanna
Jackie zei…
Ja tijd vliegt als je het leuk hebt..
Tycho nog 1 weekje en dan ook naar school, maar verveeld zich nu echt !!


Wat een prachtige layouts weer !!!
Mooie foto's, ben weg van die van Lotte die als een echt dametje zit te luieren
Knutselfreak zei…
Zeg dat wel...de vakantie is voorbij gevlogen. Hoop dat jullie een heerlijke tijd hebben gehad. Aan je LO's te zien heb je je goed vermaakt in de vakantie. Stuk voor stuk zijn ze super!

Groetjes,
Selma
Inge zei…
He Mir,

Wat een super lo's joh!!! Jij hebt je echt niet verveeld op de camping... toch maar eens met Kees praten over zo'n heerlijke caravan!

Liefs Inge
Unknown zei…
Oe! I like!

Begin vanaf deze maandag weer met een vaste scrapavond samen met mijn schoonzus... hopelijk komt er weer wat uit mijn vingers! ;-)

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!