Doorgaan naar hoofdcontent

Kermis

Afgelopen week was het hier kermis in het dorp! Wat een feest! De kids waren zelfs 2 dagen vrij! We zijn niet zoveel geweest geweest want voor ons is het volgende week feest in de stad waar we eigelijk vandaan komen! Maar ik heb wel wat leuke foto's van de kermis en natuurlijk gebruikt in week 2 van Project Life!


Bij Margot zag ik echt leuke kaartjes voorbij komen! Echt een kaartje dat prima voor mannen is! Een vriend van ons was vorige week jarig en ik heb hem meteen gemaakt! Leuk om te doen, bedankt Margot!

En mijn andere nichtje is ook bevallen van een meisje, leuk weer een lekker roze fotoalbum!!!


Bedankt weer voor het kijken en de leuke berichtjes! Hopelijk tot snel!
Doei doei

Reacties

Unknown zei…
hahahha en jij maar albums maken...mooie mini ook en een stoer kaartje ook.
doegggg,Lean
Nonnie zei…
Jeetje! Babyboom in de familie! Leuk hoor! En project life week 2 ziet er SUPER uit! Gaaf papier!
Petra zei…
Ziet er weer mooi uit, je project life! Mag ik je ook vragen hoe je die randjes van je foto's zo mooi wittig krijgt?
Unknown zei…
Ziet er weer mooi uit, het album vind ik schitterend
Romy zei…
Dat is een gaaf album zeg! Super kleurtjes en deze lijn leent zich ook zo goed voor veel journaling. Je kaart is superleuk, net als het heerlijk roze album!
Inge zei…
Hoi Mir,

Ziet er allemaal weer erg leuk uit!!! Album is echt super, leuk dat roze!
Vanavond mag je het andere album plaatsen hoor... ik ga er zo heen, ben benieuwd wat ze ervan vind!

Liefs Inge
Manja zei…
Goed bezig met je project life zeg!
En dat kaartje is echt super, vooral als mannenkaartje!

Liefs Manja
Petra zei…
Dank voor de uitleg op mijn blogje!! :-)
Unknown zei…
Mooi! Dat project of life!
De rest natuurlijk ook! ;-)
Thamar, zei…
hoi hoi

mooi hoor. Kermis heeeeeerlijk.
en wat een gaaf album.

gr Thamar
Miranda zei…
Leuk joh Project Life! Ziet er erg gezellig uit de kermis...
En weer een heerlijk roze album. Gefeliciteerd met je nichtje.
En idd een leuk kaartje!!
Monique zei…
Leuk zeg allemaal, project life dat lijkt me ook nog wel eens leuk om te doen! Je album is super en dat kaartje: geweldig!! Ik hou wel van deze stijl!

Populaire posts van deze blog

Moodboard lift 9

En daar zijn we weer! En nu ook nog eens met een hele andere blog lay-out! Misschien geeft dit me meer energie om mijn blog ook écht meer bij te houden en zo ie zo om meer te scrappen ....;) De scraplift van deze maand is een goed begin want ik vond het weer erg leuk om even te scrappen. ( ik heb namelijk afgelopen weken meerdere keren serieus nagedacht om mijn spullen weg te doen.... ) Het moodboard is uitgezocht door Heike: En dit is mijn uitwerking, mijn kleine nichtje: Zien jullie de glitters? Zelfs in de weer geweest met embossing poeder! Bedankt voor het langskomen en hopelijk tot heel snel! Kijken jullie ook bij de andere meiden?

Moodboard lift 6

Goedemorgen, Deze keer was het aan mij om een moodboard uit te zoeken.... Dat vond ik moeilijk.... Maar het is gelukt. Ik heb deze lo in een record tempo gemaakt en is ook vrij simpel maar vond het heerlijk weer even bezig te zijn met de papiertjes en stempels.   Sorry voor de slechte foto, heb hem vanmorgen vroeg genomen dus niet goed voorbereid.... Ik ga snel bij de andere meiden kijken!! Fijne dag en bedankt voor het langskomen.

Moodboard lift 7

Tja..... Zo is het alweer 2 maanden geleden dat ik op mijn blog heb gekeken.... En dus ook bij jullie.... Erg jammer en zo fijn dat we met de meiden toch af en toe afspreken om te scrappen nav een moodboard. Echt een stok achter de deur! Deze keer heeft Nadine een moodboard uitgezocht: En ik koos voor deze foto, eentje van de zomer waar Lotte met een paar vriendinnen een fotoshoot op het strand had. ( de datum en journaling moet ik nog even opschrijven *bloos bloos*) Ik hoop hier in het nieuwe jaar toch echt wel meer te zijn, en vaker bij jullie langs te komen. Ik ga snel bij de "moodboard" meiden kijken, jullie ook? Bedankt voor het langskomen!